Σημαντικά Νέα

ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ... ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ZOUGLA

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα λίγα 24ωρα πριν την έναρξη των αυτοδιοικητικών εκλογών (δημοτικών-περιφερειακών) και των επερχόμενων ευρωκλογών.

Τα κομματικά επιτελεία βρίσκονται στην τελική ευθεία με το πολιτικό σκηνικό να θυμίζει κινούμενη άμμο, καθώς η ψήφος των αναποφάσιστων θεωρείται καταλυτική για τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Εν μέσω των πολιτικών εξελίξεων, η ηλεκτρονική μας εφημερίδα καλεί τους χρήστες του διαδικτύου να καταθέσουν την άποψή τους. Σκοπός της παρούσης διαδικτυακής ψηφοφορίας του zougla.gr είναι να καταγραφεί και να ανιχνευτεί η γνώμη των πολιτών γύρω από τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας, η πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, για τον Δήμο της Αθήνας, τον Δήμο Πειραιά και την Περιφέρεια Αττικής.

H ηλεκτρονική μας εφημερίδα απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου άνω των 18 ετών για
 συμμετοχή στη νέα διαδικτυακή ψηφοφορία. Για την καλύτερη στάθμιση του δείγματος και της εξαγωγής ακόμη πιο σαφούς και αξιόπιστου αποτελέσματος παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την ψήφο σας και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail), ώστε να λάβετε αυτόματα απαντητικό αίτημα του zougla.gr. 

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα σταθμιστούν σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές από την ειδική ομάδα επιστημόνων με την οποία συνεργάζεται το zougla.gr. 


ΚΛΙΚ ΕΔΩ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.