Σημαντικά Νέα

Όλοι μιλούν στην τηλεόραση για τη Μακεδονία ... εκτός από τους ίδιους τους Μακεδόνες.

Κι άλλος δισεκατομμυριούχος κάτοικος Αθηνών...που έχει άποψη για το Μακεδονκό. 

Για όλα τα παιδιά του Soros ...υπάρχει πάντα άφθονος χρόνος και χώρος στα ΜΜΕ να επιβάλλουν την προπαγάνδα τους ... εκτός από αυτούς που η ζωή και τα συμφέροντά τους βρίσκονται στη Μακεδονία. 

Ο κύριος καλλιτέχνης...που έφυγε από το Soro-Οικολόγους ... για να πάει με τον Soro-Καμίνη έγινε ειδικός και στο Μακεδονικ
ό δια της τηλεπάθειας από τη βίλα (;) στην Αθήνα ...και μας παραδίδει μαθήματα αυτοπροσδιορισμού! ...Αυτοπροσδιορισμό που ΔΕΝ δικαιούται η πλειοψηφία των γηγενών κατοίκων της Μακεδονίας αλλά που δικαιούνται ξένοι έποικοι στη Μακεδονία που εμφανίστηκαν μετά το 1870 . 

Προσπαθεί να πείσει το κοινό του, ειδικά τους ΜΗ Μακεδόνες ... ότι η υπόθεση του ονόματος είναι θέμα .. αυτοπροσδιορισμού κι ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και φυσικά ο χώρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (βλέπε Soros) εννοείται ότι είναι πλήρως ελεγχόμενος από τους πιο αηδιαστικούς ρατσιστές και δολοφόνους της ανθρωπότητας που είναι οι Σιωνιστές. ... 

Επειδή τα 4/5 των Ελλήνων ΔΕΝ μένουν στη Μακεδονία ... καταλαβαίνετε πόσο ύπουλος είναι ο λόγος που οι γελοίες απόψεις του άσχετου Καφετζόπουλου ...δεν μπορούν ποτέ να απαντηθούν από τους σχετικούς με το θέμα . Η άλλη άποψη ...δεν βολεύει τον Soros, δεν βολεύει το Ισραήλ και είναι κομμένη από τα ΜΜΕ. Είναι πάνω από 1.000.000 οι γηγενείς Μακεδόνες ...και δεν είναι ούτε το 0,3% των γηγενών αυτοί που περιγράφει ο Καφετζόπουλος ... που θέλουν τα Σκόπια να ονομάζονται Μακεδονία. 

Και βέβαια είναι πολύ της μόδας η αθλιότητα του να συκοφαντείς τους Έλληνες ...εφόσον τ' αφεντικά σου είναι σιωνιστές. Αυτοί που καταπίεσαν τους σλαβόφωνους, τους βλάχους, τους αρβανίτες, τους Πομάκους ... δεν ήταν παρά οι υπηρέτριες του Σιωνισμού των περασμένων δεκαετιών. Τα γιουσουφάκια του Κίσινγκερ καταπίεζαν όσους μπορούσαν να θεωρηθούν σλαβικής επιρροής ... κι όχι οι Έλληνες πολίτες.

 Ελληνόφωνοι Γενίτσαροι καταπίεζαν τους Έλληνες ...κι οχι οι Έλληνες τους Μακεδόνες (λες και οι Μακεδόνες δεν αισθάνονταν Έλληνες ή δεν πολέμησαν για την ένωση με την Ελλάδα) ...αρχι-άσχετε Καφετζόπουλε ... κοινέ συκοφάντη της δεκάρας. Τα τσιράκια του ίδιου Κίσινγκερ σήμερα...καταπιέζουν και ληστεύουν όλους τους κατοίκους της Ελλάδας ... είτε είναι δίγλωσσοι ..είτε είναι ξένοι...κι από πάνω μας βρίζουν και μας συκοφαντούν. 

Με την τακτική αυτή τα χάνουμε και δεν ξέρουμε πως να αντιδράσουμε στο κάθε λαμόγιο, φοροφυγά που μας κουνάει και το δάχτυλο. Βλέπετε εμείς οι κοινοί οι θνητοί ...έχουμε κάποιες αρχές και κάποιες αξίες... ενώ οι πετυχημένοι μέσα σ'αυτό τα τόσο σάπιο σύστημα...τι αξίες μπορεί να έχουν ; 

Ο καλύτερος από αυτούς .. δεν αξίζει ούτε τον αέρα που αναπνέει...αλλά έχουν βρει τρόπο να μας κάθονται στο σβέρκο, να θησαυρίζουν με ματωμένο δημόσιο χρήμα και από πάνω να μας πουλάνε και πνεύμα...μην τολμήσουμε και σηκώσουμε κεφάλι και καταλάβουμε το μεγάλο κόλπο. 

"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"


Πήραμε το βίντεο από την σημερινή (1.40 τα ξημερώματα της Πέμπτης 8 Μάη 2014) εκπομπή...

YOUTUBE.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.