Σημαντικά Νέα

To απίστευτο νέο πολωνικό άρμα μάχης PL-01 (vid)

Η Πολωνία, βγήκε και αυτή κατεστραμμένη μετά από 45 χρόνια σοβιετικής κατοχής, το 1990 και ενώ ήδη καθ'όλη την διάρεκια της δεκαετίας του '80 η
χώρα είχε περιέλθει και τυπικά υπό καθεστώς δικτατορικής διακυβέρνησης μετά την ανάληψη του ελέγχου από το σοβιετικό πιόνι, τον στρατηγό Γιαρουζέσλκι (θαυμαστής και συνομιλητής σε όλη την διάρκεια της δικατορίας του οποίου υπήρξε ο τότε Ελληνας πρωθυπουργός Ανδέας Παπανδρέου για να μην ξεχνιόμαστε...).
Η χώρα σιγά-σιγά ξαναστάθηκε στα πόδια της (ακόμα βρίσκεται βέβαια πολύ πίσω σε όλους τους δείκτες πλην αυτού της ανάπτυξης, ακριβώς γιατί ξεκίνησε από τον ...πάτο) και έφτασε στο σημείο η βιομηχανία της να σχεδιάζει και να κατασκευάζει οπλοσυστήματα τα οποία κανονικά χώρες όπως η Ελλάδα που αντιμετωπίζουν πραγματική απειλή κατά της εδαφικής τους ακεραιότητας να είχαν κατασκευάσει εδώ και δέκα χρόνια.
Με χαμηλότερο κόστος αγοράς από αυτή των ελληνικών LEO2HEL σχεδίασαν και ετοιμάζονται να βάλουν στην παραγωγή το απίστευτο σχέδιο άρματος μάχης PL-01 από το οποίο θα αγοράσουν συνολικά 200 μονάδες. Συνολικό κόστος 1,5 δισ. ευρώ!
Δείτε το:




 defenenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.