Σημαντικά Νέα

Tρίτο κόμμα η ΝΔ σε όλη την Επικράτεια; - Σαρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει καλά, πολύ καλά. Σε όλη την Ελλάδα. Αυτό μπορούμε να σας πούμε μετά βεβαιότητας. Θα δείτε διαφορές στις μεγάλες περιφέρειες και στους δήμους που θα τρίβετε τα μάτια σας. Το ίδιο και ο Λαϊκός Σύνδεσμος.
Αν μπορούμε να κάνουμε μια συνολική εκτίμηση, η ΝΔ αυτή την στιγμή κινείται στα επίπεδα του 14-16% σε όλη την Ελλάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 25% και ο Λαϊκός Σύνδεσμος στα 13-15%!
Ποσοστό που σημαίνει οτι την ερχόμενη εβδομάδα θα δοθεί σκληρή μάχη μεταξύ Λαϊκού Συνδέσμου και ΝΔ για την τρίτη θέση.
Στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι θα είναι σίγουρα στο Β΄γύρο σε εννέα περιφέρειες.
Το μεγάλο βάρος πέφτει στην Αττική όπου η Ρένα Δούρου θα αναμετρηθεί από θέση ισχύος, όπως όλα δείχνουν, στον Β΄γύρο με τον Γιάννη Σγουρό, ο οποίος όμως πιθανότατα θα έχει και τη στήριξη των γαλάζιων ψηφοφόρων.
Στην Κουμουνδούρου περιμένουν ότι θα ξαναδώσουν τη μάχη της κάλπης και την επόμενη εβδομάδα σε Αττική, Δυτική Ελλάδα, Κρήτη, Ιόνια, Στερεά Ελλάδα,
Θεσσαλία, Ήπειρο, Πελοπόννησο και Βόρειο Αιγαίο.
Παράλληλα πιστεύουν ότι παλεύουν με μεγαλύτερες πιθανότητες την είσοδο στο β΄ γύρο σε Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, Νότιο Αιγαίο αλλά και Δυτική Μακεδονία.
Πριν λίγο ενημερώθηκε η ηγεσία του κόμματος της ΝΔ για τα αποτελέσματα των exit polls κι ένα μπορούμε να σας πούμε: Η φράση "εκλογική σφαγή" είναι πολύ μικρή για να περιγράψει αυτό που γίνεται.
Το defencenet.gr είναι το μοναδικό μεγάλο μέσο ενημέρωσης (μέσα στην πρώτη πεντάδα των ελληνικών site (με τα άλλα τέσσερα να περιέχουν, αθλητικά, κοινωνικά, gossip news, άφθονο γυμνό κλπ) που σας έχει ενημερώσει με συνεχή και αλεπάλληλα δημοσιεύματα γι αυτό που θα δείτε το βράδυ στις οθόνες των τηλεοράσεων σας. Για το "μπαμ" των εκλογών. Και για την απάτη των δημοσκοπήσεων
Απλά θα διαπιστώσετε ότι τιμούμε την δική σας επιλογή με το να σας μεταδίδουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.