Σημαντικά Νέα

Δημοσκόπηση Pulce RC

 Προβάδισμα δύο μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ - Τρίτο κόμμα η ΧΑ

Στις δύο ποσοστιαίες μονάδες αυξάνεται η διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ με τον κόμμα του Αλέξη Τσίπρα να προηγείται και ο ίδιος να αυξάνει τη
δημοτικότητα του. Τρίτο κόμμα παραμένει σταθερά η Χρυσή Αυγή.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse RC για το «Ποντίκι» ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 22,5% και η ΝΔ 20,5%. Τρίτο κόμμα έρχεται η Χρυσή Αυγή με 9%, ακολουθεί το «Ποτάμι» και η «Ελιά» με 7%, το ΚΚΕ με 6,5%, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» με 4% και η ΔΗΜΑΡ με 3%.
Τώρα πώς η δημοσκόπηση αυτή δίνει στην «Ελιά» 7% όταν είναι σχεδόν βέβαιο πώς δεν θα μπεί στη Βουλή και αυτό αντανακλά τον πανικό του Ε. Βενιζέλου που απειλεί «Θεούς και Δαίμονες» είναι ένα ερωτηματικό. Όπως άλλωστε το 7% της «Ποταμιάς».
Η δημοσκόπηση κρατά το συστημικό της χαρακτήρα και αυτό φαίνεται και από το 9% που δίνει στη Χρυσή Αυγή, όταν το κόμμα «σαρώνει» και εμφανίζεται να αυξάνει τα ποσοστά του.
Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται επίσης να αυξάνει τα ποσοστά της καταλληλότητας του ως πρωθυπουργός και ανεβαίνει στο 26%, περιορίζοντας σε 6 μονάδες την διαφορά με τον Α. Σαμαρά που παραμένει στο 32%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.