Σημαντικά Νέα

ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ... ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΑ ΜΟΥΜΟΥΕ!!!

Επεισόδιο που σχετίζεται με τις προεκλογικές εντάσεις προέκυψε χθες στην Κατοχή Οινιάδων, γεγονός που πολώνει την ατμόσφαιρα και προκαλεί συζητήσεις.


Το επεισόδιο που επιχειρεί να διαλευκάνει το Α.Τ.Αιτωλικού εξελίχτηκε ως εξής:

Έξω από χώρο εστίασης στην Κατοχή λογομάχησαν δύο άτομα, υποψήφιος ενός συνδυασμού με αδελφό υποψηφίου άλλου συνδυασμού.

Ο πρώτος μάλιστα παρεκτράπηκε τόσο που καταγγέλθηκε πως απείλησε με πιστόλι τον έτερο.

Το συμβάν καταγγέλθηκε στο Α.Τ.Αιτωλικού και άνδρες του μαζί με την Ασφάλεια Μεσολογγίου ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη και του όπλου.

Αυτό που τελικώς εντοπίστηκε είναι μια ρεπλίκα όπλου και πλαστικά σφαιρίδια στο όχημα του φερόμενου ως δράστη ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Ασφάλεια Μεσολογγίου όπου και συνελήφθη.

Το συμβάν προκαλεί συζητήσεις με τον δήμαρχο Π.Κατσούλη να αναφέρει «πως πριν από μερικούς μήνες στη διάρκεια προγραμματισμένης λαϊκής συνέλευσης στην Κατοχή, οι ίδιοι άνθρωποι, υποψήφιοι σήμερα του συνδυασμού του κου Μουρκούση, μας έβριζαν με τον πλέον χυδαίο τρόπο και επιχείρησαν να βιαιοπραγήσουν σε βάρος μας». 

Αναφέρει επίσης ο κ.Κατσούλης: «Δεν με εκπλήσσει που σήμερα τραβούν κουμπούρια και στρέφονται ενάντια σε υποψηφίους άλλου συνδυασμού. Αυτό είναι το επίπεδο τους, με αυτό τον τρόπο πολιτεύεται ο συνδυασμός και ο ίδιος ο κος Μουρκούσης.

Άκρατος λαϊκισμός, υιοθέτηση τραμπουκικών πρακτικών και μεθόδων, απειλές και εξυπηρετήσεις άνομων συμφερόντων (π.χ. «Νονοί» αθιγγάνων Αιτωλικού), με μοναδικό στόχο τις δημαρχιακές καρέκλες. Με αυτές τις μεθόδους θα διοικούσαν το δήμο, αν τις κατακτούσαν.

Όμως η κοινωνία μας ξέρει και γι’ αυτό σχεδόν 20 χρόνια τους στέλνει στην αντιπολίτευση. Καταδικάζω απερίφραστα αυτές τις απαράδεκτες φασιστικές συμπεριφορές και καλώ την κοινωνία να στείλει ηχηρό μήνυμα απαξίωσης σε όλους όσοι τις ακολουθούν.

Οι πολίτες του Δήμου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου είναι υπερήφανοι και δεν ανέχονται συμπεριφορές «Φαρ – Ουέστ» και πρακτικές «θρασύδειλου τσαμπουκά».

Πηγή: agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.