Σημαντικά Νέα

Αντιδράσεις στην Κύπρο για το πρώτο Gay Pride

Πιστοί και κληρικοί έχουν συγκεντρωθεί στην Πλατεία Ελευθερίας και αναμένουν τους συμμετέχοντες στην ’Gay Pride’.

Η αστυνομία τοποθέτησε κάγκελα, προκειμένου να αποτρέψει μια μοιραία συνάντηση.
Στην Πλατεία του “ΟΧΙ” λοιπόν, στη Λευκωσία συγκεντρώθηκαν για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην “αναίσχυντη”, όπως την χαρακτήρισαν, Παρέλαση Υπερηφάνειας της οργάνωσης ACCEPT ΛΟΑΤ, η οποία θα πραγματοποιηθεί αργότερα σήμερα στην Πλατεία Ελευθερίας.
Την Εκδήλωση Διαμαρτυρίας Εναντίον της Προπαγάνδας Ομοφυλοφίλων διοργάνωσε το Παγκύπριο Χριστιανικό Ορθόδοξο Κίνημα (ΠΑΧΟΚ), το οποίο σε ανακοίνωση που δόθηκε στους παρευρισκόμενους διακήρυττε “την έντονη αγανάκτησή και αντίθεσή μας προς το πάντολμο συμβάν”.
Το ΠΑΧΟΚ αναφέρει επίσης ότι η ομοφυλοφιλία αποτελεί «κολάσιμη αμαρτία” και ότι “οι θέσεις των ομοφυλοφίλων περί δικής τους `αθώας` άλλης σεξουαλικότητας (τρίτο φύλο) είναι επιστημονικά εντελώς ατεκμηρίωτες και αναπόδεικτες”.
Προσθέτει ότι διακεκριμένοι επιστήμονες του ιατρικού κόσμου και όχι κατά ανάγκη θρησκευόμενοι απορρίπτουν τελείως την προπαγάνδα της τάχα έμφυτης “διαφορετικότητας” των ομοφυλοφίλων και υπάρχει για αυτό πλούσια βιβλιογραφία και διαδικτυακό υλικό για ενημέρωση.
“Η διαμαρτυρία μας είναι στην ουσία διαμαρτυρία αγάπης, αγάπης προς τον Θεό και τον Δημιουργό μας, και αγάπης προς την κορωνίδα της Δημιουργίας, τον Άνθρωπο”, καταλήγει το ΠΑΧΟΚ.
Οι συγκεντρωθέντες κρατούσαν μεγάλα πλακάτ στα οποία αναγράφονταν οι φράσεις “Αλίμονο αν δεχθούμε να εγκατασταθεί βδέλυγμα της ερημώσεως στην νήσο των αγίων γιατί τότε θα την καταρρεύσουμε σε χώρα των αγρίων”.
Άλλο πλακάτ έγραφε “Υποδούλωση στα πάθη τα αισχρά θα φέρει και στην Κύπρο μας ασήκωτη σκλαβιά”.
Παράλληλα, αρκετοί είναι και οι τουρίστες οι οποίοι έσπευσαν να απαθανατίσουν την ιδιαίτερη εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.