Σημαντικά Νέα

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ DEFENCENET ΣΤΟΝ Α.ΣΑΜΑΡΑ

1.250.000 διαφορετικοί αναγνώστες σε μηνιαία βάση

Μάθαμε ότι κάποιος Γιώργος Μουρούτης που η κάρτα του γράφει "Διευθυντής γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού" εγκάλεσε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του
ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη γιατί έγραψε ένα άρθρο, όπως του ζητήθηκε, για το defencenet.gr.
Και τον εγκάλεσε γιατί έγραψε το άρθρο στο "χρυσαυγίτικο defencenet". Και μάλιστα συνέχισε γράφοντας ότι "το defencenet.gr είναι site των ΝΑΖΙ".
Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο Μουρούτης και τι επαγγέλλεται γιατί βέβαια το "Διευθυντής γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού" δεν είναι επάγγελμα, ούτε παραγωγική εργασία.
Εκτός από το να στέλνει twitter μάθαμε ότι δεν ασχολείται με τίποτα άλλο.
Αν θέλει να μας πει κάτι ο Α.Σαμαράς να μας το πει ευθέως, όχι μέσω ανεπάγγελτων twitterάδων.
Μιλάμε μόνο με τον Αντώνη Σαμαρά με τον οποίο άλλωστε γνωριζόμαστε κι από παλιά. Για να θυμηθούμε και τις κουβέντες στον πατρικό του στην οδό Μουρούζη που είμαστε βέβαιοι ότι έχουν πολύ-πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ακόμα και σήμερα.
Και να δούμε και τι έλεγε και στις συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών το 2011 για τον Παπαδήμο για το Μνημόνιο κλπ. Scripta manent.
Εμείς δεν βρίσαμε ποτέ κανέναν. Ούτε κτυπήσαμε ποτέ κάποιον "κάτω από την ζώνη". Και πολύ περισσότερο τον Α.Σαμαρά. Γιατί είναι Πρωθυπουργός και πιστεύουμε στην αξία των θεσμών. Ο Α.Σαμαράς μας βρίζει. Οι πολίτες θα κρίνουν.
Αλλά, επανερχόμενοι στον Μουρούτη, άνθρωπος ο οποίος το μόνο που κάνει για να βγάζει το ψωμί του είναι να στέλνει twitter για μας είναι ανύπαρκτος και δεν χρειάζεται καν να του απαντήσουμε.
Θα πείτε "Δέχεστε να σας βρίζουν;" Οχι.
Αλλά όταν ένας βλάκας γράφει κάτι στο twitter έστω και με την ιδιότητα του "Διευθυντή γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού", ε, δεν θα βάλουμε και "την σκούπα μας να κλαίει".
Από εκεί και πέρα οι αναγνώστες του defencenet.gr  (1.250.000 διαφορετικοί αναγνώστε σε μηνιαία βάση και την Δευτέρα που μας πέρασε 131.000 διαφορετικoi αναγνώστες μέσα σε 24 ώρες!) ξέρουν ποιοι είμαστε και τι γράφουμε.
Η ελευθερία του defencenet.gr τους πονάει. Είναι το μοναδικό μη ελεγχόμενο από την κυβέρνηση, ΜΜΕ. Και με τεράστια επιτυχία.
Και είμαστε ανοικτοί ως Μέσο Ενημέρωσης σε όσους έχουν να πουν κάτι που θεωρούμε ότι θα είναι χρήσιμο για την ενημέρωση των αναγνωστών μας.
Π.χ. μπορεί να ασκούμε σκληρή κριτική στον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, αλλά έχουμε επιλέξει το twitter του και είναι μόνιμα στην πρώτη σελίδα του site, μαζί με αυτό του Παπαδημούλη, της Ρένας Δούρου κλπ. Και πότε δεν διανοηθήκαμε να κόψουμε κάποιο twitter.
Το ότι διαφωνούμε μαζί τους σε πολλά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μαθαίνουν οι αναγνώστες μας τις θέσεις και τις απόψεις τους. Θέλουμε να είμαστε - και είμαστε - ένα ελεύθερο βήμα έκφρασης απόψεων μπας και βρεθεί αυτή η "χρυσή ιδέα" και μας βγάλει από το εθνικό αδιέξοδο που έχουμε περιέλθει (sorry που χρησιμοποιούμε την λέξη "χρυσή" κ. Μπαρούτη, ε,ε,ε, εννοούμε, Μουρούτη).
Εν πάση περιπτώσει σε φελλούς, κανονικά δεν απαντάμε, αλλά αν πρέπει, "ντε και καλά" να δώσουμε μία απάντηση, ας ξαναδούμε απόσπασμα από το άρθρο του ... υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας προέδρου της ΕΣΕΕ, Βασίλη Κορκίδη, που έγραψε ειδικά για το defencenet.gr την περασμένη εβδομάδα (ολόκληρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ) πριν μάθει και αυτός, όπως κι εμείς, ότι είμαστε "ναζιστικό site":
"Η Ελλάδα πρέπει να γίνει πιο ανταγωνιστική στην ευρωπαϊκή αγορά και πιο ελκυστική στους επενδυτές, αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τα σύγχρονα ευρωπαϊκά εργαλεία. Κατ’ επέκταση, το διακύβευμα των φετινών Ευρωεκλογών, έτσι όπως ετέθη πρόσφατα από τον Πρωθυπουργό, κ. Α. Σαμαρά, αφορά «το μέλλον, την Ελλάδα, τα παιδιά της».  Άλλωστε, πεποίθησή μου είναι πως η Ευρώπη χρειάζεται τη νέα Ελλάδα και η Ελλάδα θέλει μια νέα Ευρώπη!".
Πώς σας φαίνεται κ.Μουρούτη; Τώρα, αν σας πει ο Δ.Παπαδημούλης ότι "υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας, γράφουν σε ναζιστικά site", δεν θα έχει δίκιο;
Eπίσης μπορεί να διαβάσει όποιος το επιθυμεί και ολόκληρη την εισήγηση του Ισραηλινού πρεσβευτή στο συνέδριό μας για την ΑΟΖ, του εξαιρετικού κύριου και διπλωμάτη Arie Meckel (μαζί με τις θέσεις του τότε υπουργού Εθνικής Αμυνας και νυν υπουργό Πολιτισμού), Πάνο Παναγιωτόπουλο, στο συνέδριο που διοργανώσαμε  στην διεύθυνσηhttp://www.defencenet.gr/defence/images/docs/CONFERENCE.pdf.
Φαίνεται ότι δεν είχε μάθει ολόκληρος Ισραηλινός πρεσβευτής ότι είμαστε "ναζί". Ευτυχώς ήρθε το "γατάκι" του Σαμαρά και τον πληροφόρησε...
Το defencenet.gr θέλει να δημοσιεύει - και δημοσιεύει - θέσεις και απόψεις αξιόλογων ανθρώπων που έχουν να πουν κάτι. Σε όποιο πολιτικό χώρο και αν ανήκουν. Πολλά μας χωρίζουν με πολλούς. Αλλά μας ενώνει όλους η αγάπη προς την Ελλάδα.
Αν δεν είμαστε ελεγχόμενοι ζητάμε συγγνώμη. Έτσι είναι η φύση μας. Με ένα 45άρι ή μια βόμβα το λύνετε αυτό το "πρόβλημα", κύριοι. Το έχετε ξανακάνει στο παρελθόν με άλλους. Και δεν απευθυνόμαστε σ'αυτόν τον φουκαρά τον Μουρούτη...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Y.Γ.: Ψάχναμε να βρούμε μια φωτογραφία του Μουρούτη, αλλά μας έβγαλε μόνο αυτή που δημοσιεύουμε. "Μαύρη ψυχή"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.