Σημαντικά Νέα

ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΟΥΔΗ! ΑΘΛΙΑ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΙΜΟ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ “ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΑΒΡΙΗΛ…”, ΣΤΟ “ΜAKELEIO.GR”,

– ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠ.ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

makeleio.gr_ Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε πως έπιασε τόπο το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ  στη Χρυσή Αυγή, με τη στήριξη του Γούδη στον Σακελλαρίδη.
«Η δήλωση Κεδίκογλου ξεπερνά τον Γκέμπελς» απαντά η αξιωματική αντιπολίτευση.
Ο  αποτυχημένος Σίμος Κεδίκογλου,  τονίζει πως «το κάλεσμα των Σκουρλέτη, Καλύβη, Σακελλαρίδη, Δούρου και λοιπών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προς τους νεοναζί έπιασε τόπο».
«Ο Χρήστος Γούδης, υποψήφιος με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη, δηλώνει με επιστολή του τη στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτη φορά ναζί-Αριστερά», ανέφερε ο χαρακτηριστικά.
Χυδαιολογεί και προσβάλει τον  Καθηγητή Χρίστο Γούδη ο ΣΥΡΙΖΑ
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  σημειώνουν πως «η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ξεπερνά για άλλη μια φορά τον Γκέμπελς».
Πιο συγκεκριμένα:
«Μόνο ο κ. Κεδίκογλου μπορεί να κάνει πολιτική με γραφικούς τύπους σαν τον κ. Γουδή» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει πως «πέρα, όμως, από την πολιτική χυδαιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου η στάση του είναι επικίνδυνη για το τόπο διότι δημιουργεί την εντύπωση ότι η ναζιστική Χ. Α. έχει και άλλους συνομιλητές εκτός του κ. Μπαλτάκου».
Χυδαιολογεί και προσβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ έναν Πανεπιστημιακό καθηγητή που δεν έκανε τίποτα παραπάνω παρά να μιλήσει για ένα νέο παιδί.
Aντιδράσεις και από το ΠΑΣΟΚ
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, κ. Καρύδης με σχόλιο του στα social media γράφει “το γλείψιμο του ΣΥΡΙΖΑ στη Χρυσή Αυγή καλά κρατεί”.
Όπως αναφέρει ο κ. Καρύδης “ο κ. Τσίπρας το βράδυ της Κυριακής δεν ανέφερε τίποτα για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και συνεχίζει να μη λέει τίποτα. Κατόπιν, ο εκπρόσωπος Τύπου κ. Σκουρλέτης υποστηρίζει ότι κάθε ψήφος από τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής είναι ευπρόσδεκτη. Μετά τη σκυτάλη την πήραν ο κ. Σακελλαρίδης και η κ. Δούρου που θέλουν κάθε Χρυσαυγίτικη ψήφο. Το θέμα βέβαια είναι τι γίνεται με την αριστερά, τις αρχές και τις αξίες της. Τελικά το ρητό «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» πάντα επικρατεί”.
Διαβάστε και το  σχόλιο στο twitter της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινής Πιπιλή η οποία με ανάρτησή της γράφει: “Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μπαλτάκος.Γούτσου-γούτσου λοιπόν&εσείς με τους ,μετά Φύσσα ,”παραπλανηθέντες” ψηφοφόρους της Χ.Α.”
Aναμένεται απάντηση από τον Χρίστο Γούδη μέσα από το “Μakeleio.gr”
Διαβάστε την ανοιχτή επιστολή του καθηγητή που είχαμε δημοσιεύσει στο Makeleio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.