Σημαντικά Νέα

Τσαρική μεγαλοπρέπεια στο Μόντε Κάρλο της Χαλκιδικής(φωτο)

Υπερπολυτελή αυτοκίνητα, ρώσοι μεγιστάνες, λαμπερές γυναικείες παρουσίες, laser show και πυροτεχνήματα συνέθεσαν ένα σκηνικό τσαρικής μεγαλοπρέπειας στα εγκαίνια του Pomegranate Wellness Spa Hotel

της Αθανασίας Μπίδιου
abidiou@voria.gr
Σε Μόντε Κάρλο μεταμορφώθηκε η Νέα Ποτίδαια την Πρωτομαγιά. Κατακόκκινες Ferrari και υπερπολυτελείς Maserati, ρώσοι μεγιστάνες, λαμπερές γυναικείες παρουσίες από τον
καλλιτεχνικό χώρο και το χώρο του μόντελινγκ, laser show, πυροτεχνήματα και δύο σταρ της ελληνικής και ρωσικής μουσικής σκηνής ο Αντώνης Ρέμος και ο Philip Kirkorov έδωσαν μία αίσθηση τσαρικής μεγαλοπρέπειας στα εγκαίνια του πεντάστερου ξενοδοχείουPomegranate Wellness Spa Hotel.
Ανάμεσα στους 1.000 και πλέον καλεσμένους στα εγκαίνια και ρώσοι κροίσοι με παρουσία στη λίστα Fortune 500: Ο Kamo Avagumyan, πρόεδρος της εταιρείας Avilon, ο Karapetyan Samvel, πρόεδρος του Τashir Group, μιας εταιρείας real estate που κατέχει 27 εμπορικά κέντρα, επτά συγκροτήματα γραφείων και επτά ξενοδοχεία και ο Kanokov Arsen, πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Kabardino-Balkaria.
Πεντάστερο σύμβολο πλούτου
Η πολυτέλεια περισσεύει στο ξενοδοχείο Pomegranate, πρώην Portes Hotel το οποίο πέρασε το 2011 σε ρωσικά χέρια και πέρσι ανακαινίστηκε ριζικά. Η επένδυση εκτιμάται ότι ξεπέρασε τα 20 εκατ.ευρώ προκειμένου το 4στερο ξενοδοχείο των 164 δωματίων να μετατραπεί σε ένα 5στερο σύμβολο πλούτου και αίγλης με 172 δωμάτια εκ των οποίων 130 Elegant δωμάτια, 28 Luxury Σουίτες (Junior, Superior & Standard Suites) και 14 Prestige Σουίτες (έξι ονομαστικές + οκτώ οικογενειακές).  Επιπλέον, το Pomegranate διαθέτει κέντρο SPA 1.600 τμ από τα καλύτερα στην Ευρώπη, τρία εστιατόρια και πέντε μπαρ, night club(μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα) με συστήματα ήχου και εικόνας τελευταίας τεχνολογίας και ένα μοναδικό στη περιοχή των Βαλκανίων σιντριβάνι που συνδυάζει ήχο, φως και κίνηση. Πραγματοποιήθηκε επίσης ριζική ανακαίνιση και στους εξωτερικούς χώρους.

Επιπλέον, μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2014, θα έχει ολοκληρωθεί το συνεδριακό κέντρο δυναμικότητας 500 ατόμων και θα είναι εξοπλισμένο με οπτικο-ακουστικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας για να φιλοξενήσει εκδηλώσεις και συνέδρια διεθνών προδιαγραφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.