Σημαντικά Νέα

Άρθρο του Δημήτρη Κίμογλου σχετικά με τους υποψηφίους


Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ στην Αλμωπία μια νέα κατηγορία ανθρώπων την οποία δεν μπορώ να την εντάξω κάπου σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα συμπεριφοράς, η κατηγορία
αυτή είναι οι... υποψήφιοι, κύρια χαρακτηριστικά τους είναι τα παρακάτω, πρόκειται για άτομα που μέχρι εχθές δεν σου έλεγαν ούτε καλημέρα και ΣΗΜΕΡΑ σε  καλημερίζουν ακόμα και σε απόσταση μεγαλύτερη των 40 μέτρων, πρόκειται για άτομα που νομίζουν ότι επειδή φόρεσαν ένα κοστούμι και έβγαλαν 500 κάρτες  είναι έτοιμα να διοικήσουν, και να σώσουν την Αλμωπία.

Άτομα που σε προσωπικό επίπεδο τα έχουν θαλασσώσει άπειρες φορές, άτομα που βλέπουν τον ρόλο τους στην τοπική αυτοδιοίκηση ως μια ωραία ευκαιρία να αποκτήσουν μισθό για τα επόμενα 5 χρόνια  ή  να ανεβαίνουν στις εξέδρες στις παρελάσεις  και να αυτόθαυμάζονται , και όπου γάμος και χαρά η βασίλο «υποψήφιοι» πρώτοι. Με αυτούς πάτε να διοικήσετε κύριοι, με άτομα που τους βάλατε στον συνδυασμό επειδή έχουν πολλούς σταυρούς, ή για να συμπληρώσετε, άτομα αυτό ονομάζεται απλά γελοίο.  

Δυστυχώς η Αλμωπία είναι και αυτή όπως και σχεδόν όλη η τοπική αυτοδιοίκηση σε όλους τους δήμους μια μικρογραφία της Ελλάδας όπου η γελοιότητα είναι σε βαθμό κακουργηματικό.

  Όπως προείπα σε προηγούμενο άρθρο  μου είμαι σίγουρος ότι με την οποιαδήποτε δημοτική αρχή η Αλμωπία  θα μείνει η ίδια, δηλαδή το χάος στους δρόμους, η μηδενική κοινωνική μέριμνα, η απομόνωση και πολλά ακόμα.  

Μια μικρή συμβουλή κλείνοντας, αφήστε τα κόμματα και τους συνδυασμούς, το να υποστηρίζουμε ένα κόμμα ή μια ομάδα χωρίς να βλέπουμε από τι αποτελείται είναι δείγμα διανοητικής καθυστέρησης, ψηφίστε ανθρώπους μεμονωμένα, ανθρώπους που το παρελθόν τους έχει δείξει ότι ήταν τίμιοι, άξιοι και δοτικοί, μόνο τότε θα μπορέσουμε να εξελιχθούμε. 

Όσο για το.. σε πιο συνδυασμό θα τους βρούμε όλους αυτούς τους άξιους αυτό δεν το γνωρίζω, αυτό θα πρέπει να το ψάξετε εσείς, κάποια στιγμή ο ψηφοφόρος θα πρέπει να γίνει σκεπτόμενος και να μη λειτουργεί σαν πρόβατο, ψηφίζοντας από υποχρέωση φίλους, ξαδέλφους , συγγενείς , ομοϊδεάτες και όλο το κακό συναπάντημα. 

Όλα τα παραπάνω τα γράφω διότι πραγματικά Νοιάζομαι για την περιοχή μου και θα ήθελα το καλύτερο για αυτήν και τους συμπολίτες μου.  


Δημήτρης Κίμογλου Ph.D Ψυχοθεραπευτής www.counseling.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.