Σημαντικά Νέα

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ... ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΤΑΝ Η ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΑΜΠΗ ΠΟΥ

...ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΣΟΥΖΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ...

Παρά το νεαρό της ηλικίας της η Μάντη Περσάκη έχει καταφέρει να «κατακτήσει» τον χώρο της γυμναστικής. Παθιασμένη  από μικρή ηλικία με την κολύμβηση και στην συνέχεια το «pilates», η Μάντη θεωρείται κορυφαία στο χώρο της.Τα τελευταία χρόνια την εμπιστεύονται πολλοί άνθρωποι από τον λαμπερό χώρο της σόου μπιζ αλλά και αθλητές! Είναι εκείνη που βοήθησε τον πρωταθλητή του Κικ Μπόξιν Αλέξανδρο Νικολαΐδη  να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά το σοβαρό τροχαίο το οποίο λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή!
Η ενασχόλησή της με τη γυμναστική είναι κάτι που δεν μπορούσε να αποφύγει αφού από τα 2,5 της χρόνια μέχρι και τα 18 ασχολούταν  με την κολύμβηση και έκανε πρωταθλητισμό στη Βουλιαγμένη! Στη συνέχεια τελείωσε τη Γυμναστική Ακαδημία, έκανε μεταπτυχιακό πάνω στο πρόγραμμα Προπονητική – Εργοφυσιολογία και φυσικά τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το Pilates. H Μάντυ Περσάκη  ήταν μόνιμη συνεργάτιδα του ΑΝΤ-1 και εμφανιζόταν τα 4 τελευταία χρόνια στην πρωινή εκπομπή και έχει μόνιμη συνεργασία με τα περιοδικά του Ομίλου!
Πρόσφατα κατάφερε να τιθασεύσει τα μεγαθήρια της Μακάμπι και να τους διδάξει Pilates κάνοντας του πραγματικά αρνάκια μπροστά της!
«Έψαχναν μια κοπέλα που να είναι καλή και αμέσως σύστησαν εμένα γιατί κάνω  ήδη σε πολλούς αθλητές της Α1 και από τον Ολυμπιακό και από άλλες ομάδες! Κάναμε με τέσσερα άτομα και τα μαθήματα έγιναν πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό! Διαπίστωσα, λοιπόν, ότι οι παίκτες της Μακάμπι είναι γνώστες του Pilates, καθώς έχουν ασχοληθεί με αυτό σε διάφορες φάσεις τις καριέρας τους και τους βοηθάει  πάρα πολύ. Οι ασκήσεις που κάναμε στην προθέρμανσή τους είναι ασκήσεις ισορροπίας, εκρηκτικότητας και στο τέλος δυναμικές διατάσεις πριν από την προπόνησή τους. Οι καλαθοσφαιριστές έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και δεκτικοί σε όσα τους υποδείκνυα, γεγονός που με βοήθησε να αντιληφθώ τον επαγγελματισμό τους και το πόσο αγαπούν τα μαθήματα pilates» δηλώνει  η όμορφη Μάντυ!
Πως όμως κατάφεραν να πειθαρχήσουν και να μην… χάσουν τη «μπάλα’ έχοντας απέναντί τους μια τόσο όμορφη γυναίκα; Η Μάντυ ήταν απόλυτη! Κανείς δεν τη φλέρταρε καθώς και να ήθελε…δεν θα μπορούσε: «Η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε το περιθώριο για άλλα αφού ούτε με χαιρέτησαν κάποιοι γιατί καραδοκούσε ο προπονητής τους! Δεν τολμούσαν ούτε ένα γεια να μου πούνε! Να φανταστείς ότι δεν διέρρευσε και αυτό!» Ακόμα και σήμερα η Μάντι Περσάκη επικοινωνεί μαζί τους μέσω e mail αφού της ζήτησαν να τους ενημερώνει με ασκήσεις pilates  διαδικτυακά: «Τους στέλνω πολλές ασκήσεις και τους ενημερώνω και εκείνοι μου απαντούν πως δεν θέλουν να σταματήσω»
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΡΙΑΝΤΟΥ - apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.