Σημαντικά Νέα

Κατάμεστη Η αίθουσα στην ομιλία του Περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα


Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη απήχηση στους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 5/5, η κεντρική, κοινή ομιλία του
Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και Επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» κ. Απόστολου Τζιτζικώστα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου.

          Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης στην ομιλία του ανέφερε τα έργα υποδομής που έχουν υλοποιηθεί, σχεδιαστεί και προγραμματιστεί στην Π.Ε. Πέλλας και ανέλυσε τις έννοιες της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής αλληλεγγύης στις οποίες θα στηριχτεί η ανάπτυξη στην Πέλλα και στην Κεντρική Μακεδονία.
         
          Με τη σειρά του, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας στάθηκε στους δύο πυλώνες ανάπτυξης, τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό, στους οποίους η Πέλλα κατέχει εξέχουσα θέση για την αξιοποίηση και την ανάπτυξή τους. Με μία επιβλητική εμφάνιση και εμφαντική ομιλία ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε τους πολίτες για την τιμητική τους παρουσία στην εκδήλωση και έδωσε το σύνθημα της νίκης, καταχειροκροτούμενος από τους φίλους και υποστηρικτές της «Αλληλεγγύης».

        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.