Σημαντικά Νέα

Ο βιασμός της λογικής...

... και η παραπλάνηση των πολιτών είναι η ειδικότητά τους. Έτσι ενώ την EUROVISION κέρδισε ένας αξύριστος ΑΝΤΡΑΣ , ντυμένος γυναίκα με το ΓΕΛΟΙΟ επίθετο ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΣ (Wurst) , που
ο ίδιος επέλεξε για να μας αυτοσυστηθεί ... τα ΜΜΕ επέμεναν να αναφέρονται σε ΓΥΝΑΙΚΑ με γένια ... 


Κι ενώ δεν βρήκα ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ άνθρωπο που να μην αηδίασε με τη σκοπιμότητα αυτής της συμμετοχής ... θέλουν να μας πείσουν ότι οι τηλεθεατές που πλήρωσαν για να συμμετέχουν στην βαθμολογία ... έβγαλαν πρώτο τον μουσάτο κ.ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ που ήταν και μέτριος σαν φωνή και σκέτος καρνάβαλος ως εμφάνιση. 

Όπως πάντα το σύστημα επιλέγει για εμάς ... και μετά προσπαθεί να μας πείσει ότι εμείς ... επιλέξαμε "ελεύθερα" κι "αυθόρμητα" ...(βλέπε Μνημόνια και Χαράτσια).
Παρόμοια παραπλάνηση είχε επιτύχει με την είδηση του "άντρα" που έμεινε έγκυος!

 Στην πραγματικότητα επρόκειτο για μία κανονική γυναίκα στο σώμα που ντυνόταν άντρας έχοντας επιλέξει συγκεκιρμένο σεξουαλικό προσανατολισμό.



 Από τη μία η ανάγκη του συστήματος να βιάσει τη λογική και να καλλιεργήσει την ηλιθιότητα , από την άλλη η ανάγκη των πολυεθνικών να κρατήσουν τους ιθαγενείς κολλημένους μπροστά στην τηλεόραση ... για να τους προβάλλουν την "επώνυμη" σαβούρα τους ... κι εμείς και οι νέες γενιές με το ζόρι να γίνονται αποδέκτες της προπαγάνδας. Με το ζόρι θέλουν να καταστήσουν την εξαίρεση ..κανόνα ...και τον κανόνα εξαίρεση. 



Ένα είναι σίγουρο...όλοι αυτοί οι "αντιρατσιστές" που "πολεμούν" για τα δικαιώματα των gay ... θα είχαν στείλει στον αγύριστο τον Λουκάνικο ... αν αυτός ήταν κοντός, χοντρός και άσχημος.

Το ότι στα ΜΜΕ κάνουν καριέρα ...ΜΟΝΟ οι βίζιτες και ΜΟΝΟΝ εάν είναι εμφανίσιμες ... ενώ οι μη εμφανίσιμοι απορρίπτονται από τους "αντιρατσιστές" ... δεν είναι θέμα που θα ασχοληθούν ποτέ. 

Και λίγο προσοχή με τα "αθώα" κινούμενα σχέδια... Τα παιδιά σας εδώ και λίγα χρόνια μεγαλώνουν με τη σειρά BARNYARD όπου υπάρχουν πολλές ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ αγελάδες με μαστούς και ΟΧΙ ταύροι.

Παραγωγές εκατομμυρίων δολαρίων και παγκόσμια διανομή μέσα από τηλεοπτικά δίκτυα με παιδικό πρόγραμμα...φροντίζουν ώστε η εξαίρεση να γίνει κανόνας. 

Μάλιστα στο ΒΒC ,όπου διευθυντής είναι ο γαμπρός των Rothschild , Marcus Agius , υπάρχει ρητή εντολή να αυξηθούν οι ομοφυλοφιλοι παρουσιαστές στα παιδικά προγράμματα...μιας και στα προγράμματα ενηλίκων αυτό έχει συμβεί ήδη εδώ και δεκαετίες. 


Θέλουμε .. δεν θέλουμε ...με τα δικά μας λεφτά... άλλοι θα κάνουν κουμάντο στις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας.




"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.