Σημαντικά Νέα

Αλέξανδρος Βαρελάς, ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ


Ο  υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες εκλογές με τη Χρυσή Αυγή και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την "Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Κεντρικής
Μακεδονίας" είχε την ευγενή καλοσύνη να μας παραχωρήσει μία συνέντευξη. Ο λόγος είναι απλός όλοι τον γνωρίζουμε και είναι γνωστός για τη σεμνότητα, την ταπεινότητα αλλά και τη δυναμική του. Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα να δούμε τι θα μας πει.

 

1.Πείτε μας δυο λόγια για εσάς, από που κατάγεστε, πότε ήρθατε πρώτη φορά σε επαφή με το κίνημα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

1.Kαταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την φιλοξενία επειδή όπως είναι γνωστό ελάχιστα από τα ΜΜΕ προσφέρουν βήμα σε εκπροσώπους του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινηματος.Κατάγομαι από τους Προμάχους,όπου και διαμένω,εργάζομαι σε μεταφορική εταιρεία και εποχιακά ασχολούμαι με αγροτικές εργασίες.
Η πρώτη μου επαφή με την Χρυσή Αυγή ήταν το 2002 και συγκεκριμένα τον Αύγουστο στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Βίτσι,όπου ο Λαϊκος Σύνδεσμος προϊσταται, υπέρ όλων εκείνων που έπεσαν μαχόμενοι για την συντριβή της ξενοκίνητης ανταρσίας και την Ελευθερία της Πατρίδος.
Έκτοτε συμμετείχα στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής αρχικώς στον χώρο της Μακεδονίας και αργότερα με την ίδρυση της Τ.Ο. Πέλλης στις εξορμήσεις ανά την Ελλάδα.



2.Τι είναι αυτό που σας έκανε να δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα;

2.Αρχικά η αγάπη μου για την Πατρίδα σε συνάρτηση με την αναλγησία των πολιτικών κομμάτων αλλά και της ίδιας της πολιτείας όσον αφορά τα κοινωνικά και πρωτίστως εθνικά ζητήματα.
Η Χρυσή Αυγή δε είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που δείχνει μια ιδιαίτερη ευαισθησία για τα δύο παραπάνω.


3.Τι πιστεύετε για τις προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσηίς Αυγής αλλά και για τις επονομαζόμενες αποκαλύψεις;

3.Είναι γνωστόν τοις πάσι ότι πρόκειται για μια σκευωρία,ότι η δίωξη είναι πολιτική.Όλες οι δήθεν αποκαλύψεις περί εκδοροσφαγέων και οπλοστασίων είναι αποκυήματα της φαντασίας για το λόγο ότι δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν με πολιτικά επιχειρήματα.Στην ουσία όλα έγιναν για τις ψήφους και σας παραπέμπω στο βίντεο Μπαλτάκου.
Είναι όμως δυνατόν,εν έτει 2014 να διώκεται το πολιτικό φρόνημα;Αυτην την δημοκρατία ευαγγελίζονται οι προοδευτικοί δημοκράτες που μας κυβερνούν;



4.Σύμφωνα με τα ποσοστά των τελευταίων δημοσκοπήσεων, σας έδειχναν σε πτώση. Τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών όμως διέψευσαν όλα τα στατιστικά όπως παρουσιαζόντουσαν και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει έντονα τα επιτελεία των άλλων κομμάτων... Πιστεύετε δικαιολογημένα;

4.Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στις Εθνικές εκλογές του ΄12,όταν οι <μαγειρεμένες> δημοσκοπήσεις μας έδιναν έως 3%.Όπως τότε,έτσι και τώρα διαψεύστηκαν πανηγυρικά φέρνοντας τον Λαϊκό Σύνδεσμο στην τρίτη θέση.'Ηλπιζαν τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου ότι με την είσοδο στο κοινοβούλιο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα <γλυκαίνονταν>από την καρέκλα και θα εντάσσονταν στο σύστημα.
Κάθε άλλο,απέδειξαν οι άξιοι συναγωνιστές που μας εκπροσωπούν ότι είμαστε το μόνο αντισυστημικό κόμμα και αυτό που πραγματικά προβληματίζει τα επιτελεία των άλλων κομμάτων είναι ότι μιλάμε πάντα με ένα επιχείρημα.Και αυτό δεν είναι παρά μόνον η αλήθεια.


5.Πιστεύετε ότι παρά τη "πολιτική σιγή" του κόσμου θα δούμε αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό στην Πέλλα αλλά και ευρύτερα στην Επικράτεια;

5.Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Χρυσή Αυγή πρεσβεύει το άφθαρτο,το αυθεντικό,επιτρέψτε μου να πω το επαναστατικό.Όντας η τρίτη δύναμη στην πολιτική σκηνή της χώρας θα είναι ο ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων δεδομένης της συνεχούς ανόδου της,τόσο εντός του νομού ,όσο και ανά την επικράτεια.



6.Γιατί πιστεύετε ότι ψήφισε ο λαός της Πέλλας το κίνημα της Χρυσής Αυγής και μάλιστα με ποσοστά διπλάσια των τελευταίων βουλευτικών εκλογών;

6.Αφού αρχικά ευχαριστήσω από καρδιάς και εκ μέρους των συνυποψηφίων μου όσες και 'όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους,θα ήθελα να πω ότι οι συμπολίτες μας παρά τον πόλεμο και την λάσπη που δεχθήκαμε δεν <τσίμπησαν>.Πολύ πριν τις εκλογές,όχι μόνον εμείς οι υποψήφιοι,αλλά το σύνολο της Τ.Ο.Πέλλης βγαίναμε στους δρόμους,στις λαϊκές,σε εκδηλώσεις τιμής και μνήμης εντός του νομού διαδίδοντας τις ιδέες και πρόγραμμα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.Δεν κάναμε τίποτα άλλο παρά να μιλάμε για αλήθεια και Ελλάδα.Και αυτό ο λαός της Πέλλης το εκτίμησε δίνοντάς μας ένα από τα υψηλότερα ποσοστά πανελλαδικώς.
Κλείνοντας θα ήθελα να τους υποσχεθώ ότι δεν θα παρεκκλίνουμε ούτε ένα εκατοστό από όσα η Χρυσή Αυγή πρεσβεύει.
Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία,λαϊκη κυριαρχία και κοινωνική δικαιοσύνη.Για την αποφυλάκιση των παρανόμως εγκλείστων,του Αρχηγού μας Νικολάου Μιχαλολιάκου και των λοιπών συναγωνιστών.

Η Ελλάδα θα νικήσει

Να είστε καλά



Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣαλμωπιας ευχαριστεί τον Αλέξανδρο Βαρελά για την συνέντευξη που μας παραχώρησε



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.