Σημαντικά Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΙ ΨΕΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...

 ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΠΛΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΕ... ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ...!!


Η συνταγή είναι γνωστή. Παίρνουμε μια άσχετη αλλά εντυπωσιακή φωτογραφία που θα κινήσει την περιέργεια όσων θα τη δουν και πλάθουμε μια ιστορία που ταιριάζει με τη φωτό.
Μετά, καθόμαστε και μετράμε τις αναδημοσιεύσεις.

Διαβάζουμε σε λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία του εξωφύλλου: "Πόλεμο εναντίον των αστέγων και των κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων έχει εξαπολύσει το κράτος της Βραζιλίας εν όψει του παγκόσμιου κυπέλλου που θα διεξαχθεί από τις 12 Ιουνίου μέχρι τις 13 Ιουλίου 2014 σε 12 πόλεις. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, πριν από τόσο μεγάλες διοργανώσεις, οι εκάστοτε κυβερνήσεις λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα ωραιοποίησης και “ξεβρωμίσματος” των πόλεων". 








Οι φωτογραφίες λοιπόν, δεν έχουν καμία σχέση με όσα περιγράφει η ανάρτηση, για πόλεμο εναντίων των αστέγων εν όψει του παγκοσμίου κυπέλλου.

Είναι από μία επιχείρηση της στρατιωτικής αστυνομίας στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στις 4 Φεβ. 2014, που έγινε για να βρεθούν οι εγκληματίες που δολοφόνησαν την αστυνομικό Alda Rafael Castilho.

Στην επιχείρηση αυτή και στην ανταλλαγή πυροβολισμών, σκοτώθηκαν 6 άτομα που σχετίζονται με τη δολοφονία της αστυνομικού και το εμπόριο ναρκωτικών και κατασχέθηκαν 4 πολεμικά τουφέκια, 2 περίστροφα, χειροβομβίδες, γεμιστήρες και ναρκωτικά.
Οι φωτογραφίες λοιπόν, αναρτήθηκαν στο fb με σχόλιο ότι είναι η απάντηση στη δολοφονία της Alda Rafael Castilho και από εκεί τις πήραν για να τις συνδέσουν με το μουντιάλ.
Καμιά σχέση με την εκκαθάριση και το ξεβρόμισμα των κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων εν όψει του μουντιάλ και συμφωνούμε με το σχόλιο του φίλου, που μας έστειλε το θέμα αυτό:

"Διαβάστε και μάθετε να φτιάχνετε κλαψομούνικες δηθενευαίσθητες χιπστεριές για πολλά shares: αρχικά παίρνουμε σαν βάση μια εντελώς άσχετη/σοκαριστική φωτογραφία (όσο πιο πολύ αίμα τόσο πιο πολλά shares) και χτίζουμε πάνω της όλη την παραμύθα. Προσθέτουμε υπεροπτικές σαχλίτσες, μια γερή δόση τεχνητής ενοχοποίησης των αφελών, αρκετή χολή για κάθετι εθνικό και όλο αυτό το κλείνουμε με "ΜΑΛΑΚΑ" και "ΧΟΥΝΤΑ" (είναι must). Έτοιμο για σερβίρισμα. Καλή όρεξη". eyedoll.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.