Σημαντικά Νέα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ...!!! ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ...!!!

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ...


Αργότερα σε σχέση με προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις οι πολίτες θα πληροφορηθούν την πρώτη εκτίμηση από την Singular Logic… Αιτία δεν είναι άλλη από τον μεγάλο αριθμό των υποψηφίων, ο οποίος είναι αυξημένος κατά πολύ, σε σύγκριση με προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Σε προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες, η πρώτη ασφαλής στατιστική εκτίμηση για τα αποτελέσματα ανακοινώνονταν στις 22:15, αλλά φέτος, θα γίνει στις 23:00 για τους εξής λόγους:

Κατεβαίνουν 10% περισσότεροι συνδυασμοί συγκριτικά με το 2010. Λειτουργούν 10% λιγότερα εκλογικά τμήματα, άρα αυξάνεται ο αριθμός των ψήφων που καταμετρούνται. Παρουσιάζεται διπλάσιος αριθμός υποψηφίων σε σχέση με το 2010.

Εξακόσιοι είκοσι έξι συνδυασμοί από τους συνολικά 1.441 που παίρνουν μέρος στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, είναι κοινοί με το 2010.

Οι εκτιμήσεις γίνονται από το 20% των εκλογικών τμημάτων, δηλαδή 4.900 τμήματα από τις 13 περιφέρειες της χώρας και τις πέντε μεγαλύτερες πόλεις (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο).

Αυξημένος κατά πολύ, σε σύγκριση με προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, είναι ο αριθμός των ανεξάρτητων υποψηφίων στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές,

Η δύναμη του εκλογικού σώματος, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, ανέρχεται σε 9.871.733 για το 2014, εκ των οποίων 4.779.471 άνδρες και 5.092.262 γυναίκες, ενώ 108.691 άτομα θα ψηφίσουν για πρώτη φορά.

ΠΡΩΤΟΝ.... Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΡΟΛΟ ΑΦΟΥ Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΟΝ... ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΦΟΥ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ Ή ΠΕΝΗΝΤΑΔΥΟ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ...

ΤΡΙΤΟΝ... Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ -ΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ- ΕΝ ΑΛΛΑΞ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ...

ΠΡΟΣ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΩΡΑ...;;;


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.