Σημαντικά Νέα

ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ!!! ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ VS ΣΑΜΑΡΑΣ

Διαβάστε παρακάτω το άρθρο που δημοσιεύει η εφημερίδα των Σκοπιανών "novamakedonija.com." στο διαδίκτυο και θα καταλάβετε ότι οι εχθροί του έθνους είναι εντός των
τειχών.

"Πρώτοι και καλύτεροι", όλοι όσοι κάνουν πολιτική εκμετάλλευση σημαντικών ιστορικών, πολιτικών και διπλωματικών  θεμάτων της πατρίδας μας προς ίδιον όφελος. 

Είναι αδιάφορο αν λέγονται Κούλογλου ή Σαμαράς. 

Ένα είναι βέβαιο ότι μας ξεφτιλίζουν διεθνώς στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν πολιτική υπόσταση. 

Παρακάτω μεταφέρουμε μεταφρασμένο από το πρωτότυπο κείμενο και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας:



ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: Ο Σαμαράς έκανε καριέρα με το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ

Σαμαράς είναι υπεύθυνος για την "διένεξη" και το ζήτημα της ονομασίας. Ήθελε να κάνει μια πολιτική καριέρα βάζοντας πρώτα τα εθνικά θέματα, ανέφερε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής για την ελληνική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

Στην Αθήνα, το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίαςαλλά  και του ΣΥΡΙΖΑ πρόσφατα συζητήσαν δημοσίως τη συνέντευξη Κούλογλου στη Σκοπιανή "Telegraph", στην οποία λέει ότι η χώρα μας ονομάζεται Μακεδονία  για τους  άλλους ανθρώπους στον κόσμο» και ότι τη διαφορά τη ξεκίνησε ο Σαμαράς

 - Αυτό που πραγματικά είπε στους δημοσιογράφους για τα Σκόπια θέμα της ονομασίας θα πρέπει να έχει επιλυθεί νωρίτερα μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις.

 Ανέφερε επίσης ότι η χρέωση του «διένεξης" στο ζήτημα της ονομασίας το χρεώνεται ο Σαμαράς, ο οποίος ήθελε να κάνει μια πολιτική καριέρα βάζοντας πρώτα τα εθνικά θέματα. 

Αυτή η θέση του Α. Σαμαρά οδήγησε σε μια διπλωματική ήττα της Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, έχει απαντήσε ο Κούλογλου και τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα πρέπει να θέσει το ζήτημα της ΠΓΔΜακεδονίας μιας και  «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί." 

Και ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε  σε απάντηση και επισημαίνει ότι οι επιθέσεις στη Νέα Δημοκρατία "είναι προσπάθεια για να αλλάξει την ατζέντα της συζήτησης σχετικά με τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και την απόκρυψη της σύμβασης για τα νέα μέτρα και το νέο μνημόνιο που συμφώνησαν  η κυβέρνηση και η τρόικα». 

Σύμφωνα με την αντιπολίτευση, ο πανικός του Σαμαρά είναι εμφανής, και με Τα φθηνά ψέματα και περισπασμούς προσπαθεί να σώσει ό, τι μπορείτε, αλλά δεν πείθει σε αυτό.



http://kalmopias.blogspot.gr/2014/04/vs_29.html


ΚΑΘΡΕΦΤΗΣαλμωπιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.