Σημαντικά Νέα

Με την ευλογία των πατέρων του Αγίου Όρους ο Τ.Μπαλτάκος ιδρύει "καθαρό" δεξιό κόμμα;

Σε μοναστήρια του Αγίου Όρους περιόδευσε τις τελευταίες ημέρες ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Ορισμένοι ισχυρίζονται πώς πρόκειται για μία επίσκεψη προετοιμασίας των επόμενων κινήσεων του στην κατεύθυνση ίδρυσης νέου κόμματος.
Ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης βρέθηκε σε τρία μοναστήρια, ανάμεσά τους και η Μονή Σίμωνος Πέτρας, σύμφωνα με «Τα Νέα». Όπως αναφέρει η στήλη «Μικροπολιτικός», σκοπός της επίσκεψης του κ. Μπαλτάκου ήταν να λάβει την ευλογία των πατέρων, ώστε, όπως τους ανακοίνωσε, να προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος...
Το defencenet.gr είχε πρώτο επισημάνει, αμέσως μετά την αποκάλυψη της συνομιλίας των Μπαλτάκου-Κασιδιάρη και την αποπομπή του πρώην γενικού γραμματέα από την κυβέρνηση πώς ο κ. Μπαλτάκος σκέφτεται το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος με τη προσχώρηση σε αυτό πατριωτικών δυνάμεων.
Θα μπορούσε να γίνει ένα πραγματικό δεξιό κόμμα με την προσχώρηση σε αυτό των Πολύδωρα-Ζώη, όπως επίσης και του πρώην αρχηγού ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκού.
Τα στελέχη αυτά χαίρουν εκτιμήσεως τόσο στο χώρο της Εκκλησίας, όσο και στο χώρο των Ένοπλων Δυνάμεων.
Τι πιστεύουμε; Ακόμα δεν είναι η ώρα για να γίνει κάτι τέτοιο και δεν είναι στις άμεσες προθέσεις του Τ.Μπαλτάκου, ο οποίος είναι ένας άριστος νομικός με υγιείς πολιτικές αντιλήψεις. Αλλά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα κρίνει πολλά. αν έρθει το διψήφιο της ΧΑ και η μικρή διαφορά (περί τις 5 μονάδες) από τη ΝΔ, τότε θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.