Σημαντικά Νέα

Αρνήθηκε κάθε σχέση με τη Χ.Α.

Ως ένα απλό υποστηρικτή του κόμματος της Χρυσής Αυγής περιέγραψε τον εαυτό του ο Γιώργος Ρουπακιάς. 


Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Π. Φύσσα το Σεπτέμβριο του 2013 έδωσε χθες συμπληρωματική απολογία ενώπιον των δυο ανακριτριών Ι.Κλάπα και Μ.Δημητροπούλου που χειρίζονται τον ογκώδη φάκελο της υπόθεσης της ΧΑ. 

Ο Γ.Ρουπακιάς παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο περισσότερες από 10 ώρες και κλήθηκε να δώσει διευκρινίσεις για την εμπλοκή του στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής αλλά και τη δολοφονία του νεαρού μουσικού.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε την ίδια υπερασπιστική γραμμή με την πρώτη του απολογία στην οποία είχε ισχυριστεί ότι ήταν ένας απλός υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής.

«Μου άρεσαν οι φωτογραφίες»
Κληθείς να σχολιάσει το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που έχει βρεθεί στο αρχείο του, αλλά και στα αρχεία άλλων στελεχών, όπου εμφανίζεται δίπλα σε βουλευτές και μέλη της ΧΑ συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις, ο Γ.Ρουπακιάς απάντησε «ότι ο καθένας μπορούσε να βγάζει φωτογραφίες δίπλα στους βουλευτές» υποστηρίζοντας πως αυτό ήταν κάτι που του άρεσε!

Αναφορικά με τα όπλα που εμφανίζονται στις φωτογραφίες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος απάντησε πως πρόκειται για αεροβόλα.

Για τον Γιάννη Καζαντζόγλου προσπάθησε να τον «καλύψει», ισχυριζόμενος ότι δεν ήταν μαζί του την ώρα της δολοφονίας του Φύσσα.

Σήμερα αναμένεται να κλείσει ο κύκλος των απολογιών των κατηγορουμένων, μη πολιτικών προσώπων, που λαμβάνουν οι ανακρίτριες της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, με αυτήν που έχει κληθεί να δώσει ο Γιάννης Καζαντζόγλου, κατηγορούμενος ως συνεργός στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σειρά παίρνουν τα πολιτικά πρόσωπα
Μετά το Πάσχα οι δυο ανακρίτριες αναμένεται να καλέσουν σε εξηγήσεις όσους βουλευτές της Χρυσής Αυγής η Βουλή θα συναινέσει στο αίτημα της δικαιοσύνης για άρση της βουλευτικής τους ασυλίας.

Οι βουλευτές καλούνται να λογοδοτήσουν ανά περίπτωση είτε για τη βασική κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης είτε για άλλες κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε ήδη κατηγορουμένους για κατοχή όπλων κλπ.


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.