Σημαντικά Νέα

ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

 ΤΗΣΜΑΖΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ

Αντισταθείτε μαζί μας στο ξεπούλημα της Ελλάδος
Στείλτε μια καθαρή φωνή στην Ευρώπη. Γεννήθηκα στην ΄Εδεσσα το έτος 1971 και κατοικώ στο Μοναστηράκι Αλμωπίας. Είμαι παντρεμένος και έχω 3 παιδιά. ΄Εχω αποφοιτήσει από το Εκκλησιαστικό Λύκειο Ξάνθης και ασχολούμαι επαγγελματικά με την μουσική.
Οι ανησυχίες μου για το μέλλον με ώθησαν να ενταχτώ ως ιδρυτικό μέλος στην ΜΚΟ «Ενεργοί & Αλληλέγγυοι Πολίτες», που δραστηριοποιείτε στον αγώνα κατά των τραπεζών, επίσης είμαι ιδρυτικό μέλος σε Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, που δραστηριοποιείτε στη διαχείριση των απορριμάτων, γιατί το μέλλον δεν αφορά μόνο οικονομικά θέματα, αλλά και θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.
Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική, και θα ήθελα να δικαιολογήσω αυτή μου την απόφαση έναντι των ανθρώπων που ζητώ να με στηρίξουν. 
Βλέποντας τα τελευταία χρόνια, ότι ο όρος «πολιτική» είχε γίνει συνώνυμος της λέξης «απάτη» με ότι αυτό έχει ως συνέπεια, είχα γυρίσει την πλάτη μου σε ότι αφορούσε θέματα που σχετίζονται με την πολιτική. ΄Ενας δεύτερος λόγος ανάμειξής μου στην πολιτική είναι ότι δεν δέχομαι να αποφασίζουν αυτοί που ποτέ δεν τήρησαν τον ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ τους ΛΟΓΟ.
Βρέθηκε όμως στον δρόμο μου ένας άνθρωπος, ο οποίος, μόνος του προσπάθησε να υψώσει το ανάστημά του έναντι αυτού που λέμε κατεστημένο και όχι για προσωπικά οφέλη, αλλά για τον συνάνθρωπο, τον μέσο ΄Ελληνα, για όλους εμάς που ο αγώνας για την επιβίωση δεν μας αφήνει να ψάξουμε για τα δικαιώματά μας, να βρουμε την άκρη του νήματος για την απόδοση δικαίωσης. Θεωρώ ότι αν γνώριζαν το ποιόν του και τον αγώνα που δίνει καθημερινά, δεν θα έπρεπε να δοθεί αλλού ψήφος παρά μόνο στην ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. 
Ο άνθρωπος αυτός, είναι ο καταξιωμένος χειρούργος ογκολόγος γιατρός Δημήτρης Αντωνίου. 
Λίγα λόγια μόνο για τον κ. Αντωνίου και τις βασικές αρχές του. Ο Δημήτρης Αντωνίου γεννήθηκε το 1954 στις Λιβανάτες Λοκρίδος και κατοικεί στην Χαλκίδα. Κατέχει τα ακόλουθα επιστημονικά διπλώματα:
1) Πτυχίο Ιατρικής Σχολής Αθηνών 1972-1978 «Λίαν Καλώς»
2) Δίπλωμα Eιδικότητας «Γενικής Χειρουργικής», Αθήναι 1986
3) Διδακτορική Διατριβή στην Ανοσολογία του Καρκίνου, Πανεπιστήμιο Αθηνών «Άριστα»
4) Part I FRCS in LONDON 1989
5) Part II FRCS in GLASGOW 1989
6) Part II FRCS in GLASGOW 1993
(FRCS : Fellowship of Royal College of Surgeons of Great Britain)
7) 4 βαθμοί για Μaster Ανωτάτων Μαθηματικών Βιολογικών συστημάτων του Παν/μίου Auckland of New Zealand
8) 2η Διδακτορική Διατριβή, στην 7μελή επιτροπή του Παν/μίου Ιωαννίνων με θέμα «Κβαντική Φυσιολογία» ‘ 
Εχει συμμετάσχει σε πληθώρα ερευνητικά φροντιστήρια και έχει συγγράψει πολλά συγγράμματα. Αυτός ο άνθρωπος όταν επέστρεψε το 1994 στην Ελλάδα, αντιμετώπισε ο ίδιος τα κακώς κείμενα της χώρας μας και αποφάσισε κάποια στιγμή να αντιδράσει.
Είναι ο άνθρωπος που: 
-τόλμησε να μηνύσει τους βουλευτές που ψήφισαν το μνημόνιο, για εσχάτη προδοσία της χώρας καθώς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
-υποδεικνύει πώς να κινηθεί ο πολίτης κατά των παράνομων υποθηκών
-στοιχειοθετεί την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με 50 δις ευρώ, με τα οποία όλα τα κόκκινα δάνεια εξοφλήθηκαν και παρανόμως απαιτούνται για δεύτερη φορά, από τους δανειολήπτες.
Το σλογκαν του, που ελπίζω να γίνει και δικό σας 
«ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΠΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ»
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Για πληροφορίες:
Κιν. 6944856620 – 6984782078 (what s up)
e-mail: kostas.focus@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.