Σημαντικά Νέα

Ιωαννίδης: Εύχομαι ο Ψωμιάδης να κατέβει με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας παρευρέθηκε στην ομιλία του πρώην περιφερειάρχη με θέμα «Η Ευρώπη του Μέλλοντος», στο Money Show. Η
Ευρωβουλή χρειάζεται πατριωτικές φωνές που δεν φιμώνονται είπε ο Π.Ψωμιάδης
Την ευχή και ελπίδα του να κατέβει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υποψήφιος τηςΝέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές, εξέφρασε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης.
 
Ο κ. Ιωαννίδης, που παρευρέθηκε στην ομιλία του πρώην περιφερειάρχη με θέμα «Η Ευρώπη του Μέλλοντος» στο πλαίσιο του συνεδρίου Money Show, εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι ο Π. Ψωμιάδης αναφέρθηκε σε δυο σημεία της ομιλίας του στον προεκλογικό του αγώνα, ο οποίος επικεντρώνεται σε θέματα ανάπτυξης και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
 
«Ευχαριστώ τον Π. Ψωμιάδη για τα καλά του λόγια. Η εμπειρία του είναι πολύτιμη για μας. Χαίρομαι που βρίσκει τον προεκλογικό μας λόγο εύστοχο και χρήσιμο. Ο Παναγιώτης έχει σπουδαία εμπειρία και το γεγονός ότι βρίσκει θετικά τα δικά μας στοιχεία, σημαίνει πολλά για μένα. Ελπίζω και εύχομαι ο Παναγιώτης να κατεβεί στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία. Και του το είπα ενώπιον εκατοντάδων φίλων του, στη σημερινή εκδήλωση και ομιλία του. Τον ευχαριστώ θερμά για τα καλά του λόγια. Και τού εύχομαι καλή επιτυχία», επισήμανε ο κ. Ιωαννίδης.
 
Στην ομιλία του ο κ.Ψωμιάδης ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να πάρει την απόφαση να κατέβει υποψήφιος ευρωβουλευτής στις εκλογές της 25ης Μαΐου, τονίζοντας ότι για να κερδίσουμε μία καλύτερη Ευρώπη χρειάζονται δυνατές πατριωτικές φωνές που δεν φιμώνονται.
 
«Επέλεξα στις 25 Μαΐου να δώσω το παρών, να μπω στη δύσκολη μάχη, να είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής. Γιατί αγαπώ την Ευρώπη, αλλά δέκα φορές παραπάνω αγαπώ την Πατρίδα μου. Γιατί πιστεύω πως η μάχη πρέπει να δοθεί εκεί, στα κέντρα αποφάσεων, στις Βρυξέλλες. Γιατί οι Έλληνες ευρωβουλευτές δεν μπορούν να είναι κομματικοί τουρίστες σε αυτή τη σκληρή αρένα», είπε, μεταξύ άλλων, οκ.Ψωμιάδης, και πρόσθεσε: «Γιατί είμαι βέβαιος, πως αν συνεχιστεί αυτή η φθίνουσα πορεία της Ευρωζώνης θα διαλυθεί και μαζί της θα σκορπίσει όλη η υπόλοιπη Ευρώπη. Γιατί τέλος, εάν αμφισβητηθούν στην πράξη αυτές οι γερμανικής εμπνεύσεως πολιτικές στις ευρωεκλογές, ίσως ανοίξει ο δρόμος για αλλαγές στην πορεία των πραγμάτων, ίσως κερδίσουμε στην πράξη όλοι μαζί, ενωμένοι, μια καλύτερη Ευρώπη, την Ευρώπη του μέλλοντος».

voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.