Σημαντικά Νέα

«ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Σηφάκη

Να προστατευτεί ο ήπιος αγροτουρισμός της Αλμωπίας
Ανάπτυξη στα Λουτρά ( σύγχρονο υδροθεραπευτήριο, ΑΥΡΑ, μικρό υδροηλεκτρικό)

Κοινωνικός έλεγχος του Χιονοδρομικού, επέκταση του στην κατεύθυνση αλλαγής της θέσης του σε χαμηλότερη θέση
Φτηνά τουριστικά πακέτα
Σχολικός, αθλητικός, θρησκευτικός, ιαματικός και συνεδριακός τουρισμός
Απαντήσεις σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τους συνδυασμούς Δ. Πασόη, Δ. Μπίνου και για την αποχώρηση του κ. Σάκη Χατζηδημητρίου
    Πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι την Πέμπτη 27 Μαρτίου η συνέντευξη τύπου του Γιάννη Σηφάκη για την προστασία του ήπιου αγροτουρισμού, την ανάγκη βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα αυτό, τα θέματα υποδομών καθώς και την ανάπτυξη του και η διασύνδεση  του τουρισμού με την ενδοχώρα και τα Βαλκάνια.  
  Ο κ. Σηφάκης αναφέρθηκε αναλυτικά στα προβλήματα του ήπιου αγροτουρισμού στην Αλμωπία και τις προτάσεις για την λύση τους, την ανάγκη αλλαγής της πολιτικής σκληρής λιτότητας που έφερε, εκτός των άλλων,  δραστική συρρίκνωση των επιδομάτων λουτροθεραπείας σε βάρος της υγείας και ευεξίας των ηλικιωμένων και των ατόμων με ειδικές ανάγκες αλλά είχε καθοριστική επίπτωση στην καθήλωση του ήπιου αγροτουρισμού. Αναφέρθηκε αναλυτικά στα Λουτρά ( ανάγκη σύγχρονου υδροθεραπευτήριου, το ξενοδοχείο «ΑΥΡΑ», το μικρό υδροηλεκτρικό των Λουτρών),  το Χιονοδρομικό Καϊμακτσαλάν ( μεταφορά του χαμηλότερα, να γίνει φορέας κοινωνικού ελέγχου της λειτουργίας του, αποτροπή του ξεπουλήματος του που θα έχει δραματικές επιπτώσεις στον ήπιο αγροτουρισμό), στην ανάγκη να προωθηθούν φτηνά τουριστικά πακέτα για όλη την Αλμωπία, για τον σχολικό, αθλητικό, θρησκευτικό, ορειβατικό και συνεδριακό τουρισμό και ακόμη στην ανάγκη ίδρυσης ΙΕΚ ή ΑΤΕΙ στην Αλμωπία που να έχει σχέση με τα τουριστικά επαγγέλματα.
Κάλεσε ξανά τους άλλους δημοτικούς συνδυασμούς να μιλήσουν για τις θέσεις τους για την Αλμωπία, να γίνει διάλογος, να υπάρξουν δεσμεύσεις απέναντι στους πολίτες.
Στην συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το περιεχόμενο της εισήγηση του αλλά και για τους συνδυασμούς του κ. Πασόη, του κ. Μπίνου και για την αποχώρηση του κ. Σάκη Χατζηδημητρίου.


Το βίντεο της εισήγησης :   https://www.youtube.com/watch?v=E1pfQ6Z8JCw

Το βίντεο των απαντήσεων σε ερωτήσεις για τον τουρισμό και για τους συνδυασμούς Δ. Πασόη, Δ. Μπίνου και την αποχώρηση του κ. Σάκη Χατζηδημητρίου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.