Σημαντικά Νέα

ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ...;;;


«Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ» ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ...!!!! ΚΕΚΕΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ..
Ο πρεσβευτής της Ουκρανίας στα Ηνωμένα Έθνη, Γιούρι Σεργκέγιεφ, δήλωσε την Παρασκευή ότι η χώρα του είναι «αρκετά ισχυρή για να ...  
αμυνθεί», κατηγορώντας τη Ρωσία ότι έστειλε παρανόμως μη εγκεκριμένα "στρατιωτικά μέσα" στην Κριμαία.

Όπως γράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Σεργκέγιεφ μίλησε στους δημοσιογράφους αφού προηγουμένως ενημέρωσε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, σε μια συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών, για την κατάσταση στην Ουκρανία και την κατάληψη δύο αεροδρομίων στην περιοχή της Κριμαίας.

«Ζητήσαμε από το Συμβούλιο Ασφαλείας να εξετάσει την κατάσταση στην Ουκρανία σε όλη της τη σοβαρότητα και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να μας βοηθήσει να σταματήσουμε τις επικίνδυνες εξελίξεις», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Σεργκέγιεφ, στις ρωσικές δυνάμεις που έχουν μπει στην Κριμαία περιλαμβάνονται δέκα στρατιωτικά μεταγωγικά αεροσκάφη και έντεκα ελικόπτερα τύπου Mi-24.

Αναφερόμενος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα ο αποπεμφθείς πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ο διπλωμάτης την χαρακτήρισε «κωμωδία». enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.