Σημαντικά Νέα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»

Από τη μία γκάφα πέφτει στην άλλη ο υπουργός «δικαιοσύνης» Αθανασίου, κουρελιάζοντας κάθε έννοια δικαιοσύνης. 

Αυτός, λοιπόν, που προ καιρού ομολόγησε ότι έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο τους «ανεξάρτητους δικαστές» κατά τη διάρκεια της απολογίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής (με σκοπούς προφανείς…), προανήγγειλε...   κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την μεθοδευμένη προφυλάκιση όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής τις επόμενες μέρες, συνιστώντας στο Κίνημα να ζητήσει τις… παραιτήσεις των βουλευτών, για να καταλάβουν τις θέσεις οι αναπληρωτές τους, εφόσον επιθυμεί να έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση! Ιδού η προαναγγελία: 

«Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Αυτά είναι αστειότητες. Δεν θέλω να ασχολούμαι. Δεν υπάρχει θέμα πολιτικής δίωξης. Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Τα περί πολιτικής δίωξης λέγονται σε μια προσπάθεια να δημιουργηθούν εντυπώσεις ή συμπάθεια. Αν κάποιο κόμμα δεν θέλει να εξαφανιστεί να παραιτηθούν οι διωκόμενοι βουλευτές και να αντικατασταθούν από τους επιλαχόντες. Γιατί δεν το κάνουν; Άλλο το ζήτημα αν η Χρυσή Αυγή αποτελεί εν συνόλω εγκληματική οργάνωση κι άλλο αν η εγκληματική οργάνωση δρα μέσα στα πλαίσια της Χρυσής Αυγής».

(ΥΓ) 1: Υπάρχει βεβαίως και η άλλη όψη. Να μην πρόκειται περί γκάφας, αλλά περί υπολογισμένου κυνισμού. Ότι εμείς κυβερνάμε ρε, και ότι θέλουμε κάνουμε! Δεν υπάρχει δικαιοσύνη για σας στη δική μας Ελλάδα!

(ΥΓ) 2: Βέβαια, τροχός είναι και γυρίζει… Και μόλις γυρίσει για τα καλά, δε θα υπάρχει δικαιοσύνη γι’ αυτούς στη δική μας Ελλάδα!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.