Σημαντικά Νέα

Δηλώσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου - 2 ΒΙΝΤΕΟ










Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος με τις οικογένειες τους, παρακολούθησαν την στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου από την οδό ....
Βουκουρεστίου.
Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του Makeleio.gr:
Ηλίας Κασιδιάρης: "Προτιμούμε πάντα να παρακολουθούμε την παρέλαση μαζί με τους Έλληνες πολίτες και όχι σε θέσεις επισήμων. Είναι, άλλωστε, τραγικό αυτό που συμβαίνει με μία ολόκληρη Αθήνα να αστυνομοκρατείται, για να δουν την παρέλαση κάποιοι, οι οποίοι δεν καμία σχέση με τις Ένοπλες Δυνάμεις. Τιμούμε τον Αγώνα των Προγόνων μας για Εθνική Ελευθερία. Ο Αγώνας αυτός συνεχίζεται και σήμερα με αμείωτη ένταση."
Ηλίας Παναγιώταρος: "Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ερχόμαστε να παρακολουθήσουμε την παρέλαση από εδώ, όπου βρίσκεται ο απλός ο κόσμος, που έρχεται οικειοθελώς, γιατί θέλει να έρθει να παρακολουθήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις και όχι στους «επίσημους», οι οποίοι έρχονται από αγγαρεία και από υποχρέωση.
- Όλη η Αθήνα είναι κλειστή. Τι έχετε να δηλώσετε για αυτό;
Ντροπή τους. Για 20 – 30 ανεπιθύμητους από τον Ελληνικό Λαό να μην επιτρέπουν σε χιλιάδες Έλληνες πολίτες να έρθουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα την στρατιωτική παρέλαση."  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.