Σημαντικά Νέα

Εύκολη πρόκριση με… αποκάλυψη Κουλούρη

Η πρόκριση είχε ουσιαστικά κριθεί από το παιχνίδι της Τούμπας. Το πραγματικό ζητούμενο στο παιχνίδι της Ριζούπολης, λοιπόν, δεν ήταν η εξασφάλιση του εισιτηρίου για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή καθιστούσαν επιτακτική ανάγκη την επίδειξη χαρακτήρα και ποιότητας, αλλά και φυσικά τη νίκη σε ένα...  
υπό άλλες συνθήκες διαδικαστικό ματς.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε μεν βελτιωμένος, αλλά και λίγο επηρεασμένος από την εμφάνιση της Λεωφόρου. Οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς, ο οποίος πραγματοποίησε αλλαγές στο βασικό σχήμα είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και καλή κυκλοφορία της μπάλας, μα κατά διαστήματα έδιναν δικαίωμα στον Απόλλωνα να απειλήσει.
Όλα τελείωσαν όταν ο Κλάους στο 42’ πέτυχε το γκολ που χρειαζόταν τόσο για να λύσει τα πόδια του Δικεφάλου, όσο και για να απογοητεύσει τον Απόλλωνα ο οποίος κυνηγούσε ένα… θαύμα και θαύματα τη σήμερον ημέρα δεν γίνονται. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ σκόραρε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πιστοποιώντας πως διανύει περίοδο φορμαρίσματος.
koulouris goal1
Ο Αθανασιάδης μετά το γκολ του έμεινε στ’ αποδυτήρια και στο γήπεδο πέρασε η… απαλλαγή του κατά τον στρατιωτικό όρο. Ο Ευθύμης Κουλούρης, ο αμέσως επόμενος σέντερ φορ που βγάζει ο ΠΑΟΚ από τις Ακαδημίες του. Επειτα από το γκολ «τίτλο» στον τελικό πρωταθλήματος της Κ17 κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του με την Κ20, ο 18χρονος επιθετικός πήρε την ευκαιρία από τον Στέφενς και δεν την άφησε να πάει χαμένη. Πριν συμπληρώσει δέκα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα νικώντας στο τετ α τετ τον Γκόμεζ.
Το δεύτερο γκολ απελευθέρωσε πλήρως τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ανέβασαν την απόδοσή τους και κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο φτάνοντας και σε τρίτο γκολ, πάλι με τον Κουλούρη που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Λούκας.
Στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα εκτός από τον Κουλούρη, το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ έκανε και ο Χουάν Ινσαουράλδε. Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός στα πρώτα λεπτά έδειχνε να ψάχνει τα πατήματά του λόγω της έλλειψης ρυθμού, αλλά όσο κυλούσε ο χρόνος ήταν πιο άνετος με καλές τοποθετήσεις και σιγουριά στις κινήσεις του.
Από τους πρωταγωνιστές του αγώνα και ο Μπίμπρας Νάτχο που με απλότητα στις κινήσεις του, μεταβιβάσεις με τη μία και αρκετές κάθετες μπαλιές ήταν αυτός που όριζε το ρυθμό για τον ΠΑΟΚ από τη μεσαία γραμμή.
Απόλλωνας: Γκόμεζ, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Σόντερμπεργκ, Χατζηζήσης, Κόρμπος (68’ Δημογιάννης), Έγκον, Γκουέλα, Τσιλιγκίρης (68’ Σελμανάι), Μπάρκογλου (68’ Φαρινόλα)
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ινσαουράλδε, Μαντούρο (68’ Τζαβέλλας), Χούσεν (71’ Στοχ), Λούκας, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Αθανασιάδης (46’ Κουλούρης), Νάτχο, Κίτσιου, Ολίσε


 .paokfc.gr/news-el

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.