Σημαντικά Νέα

Γυρίσματα στο Πόζαρ με άψογη φιλοξενία

Ένα ακόμα σαββατοκύριακο το snowtravel.gr μαζί με τα παιδιά της Dtv Production και του Μακεδονία Tv , ταξίδεψε σε ένα προορισμό για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής «ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ», που προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο στις 11:30.

Ο συγκεκριμένος προορισμός μας ....  
ενθουσίασε ιδιαίτερα διότι όλοι γνωρίζαμε πως πρόκειται για ένα φανταστικό μέρος με φυσική ομορφιά! Αυτό όμως που διαπιστώσαμε είναι ότι Λουτράκι Αριδαίας (ή αλλιώς Πόζαρ) δεν είναι μόνο ιαματικά λουτρά. Και σε αυτό βοήθησαν οι άνθρωποι που του χωριού.

Από τα γυρίσματα της εκπομπής "Πάρε Δρόμο" στο Λουτράκι Αριδαίας (Πόζαρ)

Eντύπωση μας έκανε το γεγονός ό
τι από την ώρα που φτάσαμε στο Πόζαρ, οι άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας μας υποδέχθηκαν με μεγάλη θέρμη. Σε όλες τις ερωτήσεις μας είχαν μια απάντηση, ήταν δίπλα μας από την αρχή των γυρισμάτων έως το τέλος και γενικά μας φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο που μόνο καλά λόγια μπορούμε να γράψουμε για αυτό. Ο πρόεδρος του χωριού, ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων, ο πρόεδρος του συλλόγου νεότητας και ο δήμαρχος Αλμωπίας μας βοήθησαν να ανακαλύψουμε την άλλη πλευρά της περιοχής.

Μέσα από την καθοδήγησή τους καταφέραμε να κάνουμε αναρρίχηση, να χαλαρώσουμε στα ιαματικά λουτρά, να περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια του χωριού, να περιηγηθούμε στα όμορφα μονοπάτια του βουνού….και στο τέλος να απολαύσουμε την πεντανόστιμη φασολάδα με λουκάνικο, το κότσι και όλες τις υπέροχες λιχουδιές σε μια παραδοσιακή ταβέρνα.

Από τα γυρίσματα της εκπομπής "Πάρε Δρόμο" στο Λουτράκι Αριδαίας (Πόζαρ)Με αυτά και με άλλα τα γυρίσματα (κουραστικά μεν…αλλά άξιζε τον κόσμο) ολοκληρώθηκαν. Το αποτέλεσμα ελπίζουμε να είναι ικανοποιητικό καθώς οι πολλές διαφορετικές εικόνες της περιοχής πιστεύουμε ότι δεν θα κουράσουν κανέναν. Φυσικά η τρέλα του Δημήτρη Γαλανίδη και του φίλου του Woody τονίζουν δίνουν μια ιδιαίτερη και ευχάριστη πινελιά…..όλα αυτά όμως την Κυριακή 23 Φαβρουαρίου στις 11:30 στο Μακεδονία Tv.
Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία τους κ. Κώτσο Γεώργιο, Μπαϊράμη Γεώργιο, Νίτση Πέτρο,  τον δήμαρχο Αλμωπίας κ. Πασόη Δημήτριο και φυσικά τον κ. Πέτρο για το υπέροχο γεύμα στο εστιατόριό του

Πηγή: http://snowtravel.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.