Σημαντικά Νέα

Το άνοιγμα Σαμαρά και ο τσακωμός...

Δύο «ξένοι» στην ίδια πόλη είναι επίσημα από χθες ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Γιάννης Ιωαννίδης. 

Στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ «πάγωσαν» όταν είδαν τον νυν περιφερειάρχη να ανακοινώνει και επίσημα την υποψηφιότητα του, χωρίς την έγκριση του κόμματος. ...   


Το τελευταίο διάστημα ήταν κοινό μυστικό στην Θεσσαλονίκη πως το «γαλάζιο» χρίσμα για την περιφέρεια είχε δοθεί στον Γιάννη Ιωαννίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άντρες συναντήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και μόνο στα χέρια δεν ήρθαν. 

Την κατάσταση πήρε πάνω του ο πρωθυπουργός. Ο Αντώνης Σαμαράς μόλις πληροφορήθηκε την επίσημη δήλωση Τζιτζικώστα επικοινώνησε ο ίδιος μαζί του και του ανακοίνωσε «κοφτά» πως δεν θα είναι υποψήφιος για την περιφέρεια Θεσσαλονίκης αλλά για τον δήμο της πόλης, μια πρόταση που φέρεται να απέρριψε ο νυν περιφερειάρχης. 

Στην περίπτωση που επιμείνει στην απόφαση του ο Απόστολος Τζιτζικώστας τότε η ΝΔ θα πρέπει να αναζητήσει νέο πρόσωπο που θα διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης και θα είναι ο αντίπαλος του Γιάννη Μπουτάρη. 

Μετά το «αγκάθι» που ακούει στο όνομα Νικήτας Κακλαμάνης που επιμένει να διεκδικήσει το δήμο της Αθήνας χωρίς να έχει πάρει το επίσημο χρίσμα, ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα, αυτό του Απόστολου Τζιτζικώστα. 

Την ώρα που επικρατεί αναβρασμός για τις «γαλάζιες» υποψηφιότητες στις αυτοδιοικητικές ο πρωθυπουργός προσπαθεί να συσπειρώσει τη βάση της ΝΔ και να σταματήσει τις μεγάλες διαρροές που υπάρχουν προς τα δεξιά. 

Σε ερώτηση που του τέθηκε στο συνέδριο «Τολμήστε για τη Δημοκρατία» για την αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής υποστήριξε πως δεν υπάρχουν Έλληνες που συμμορφώνονται με τις αρχές του ναζισμού, ενώ εκτίμησε πως όσοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή το κάνουν για να τιμωρήσουν, κυρίως για την ανεργία.

«Η χώρα ξαναβρίσκει το δρόμο της, μπαίνει σε ανάπτυξη και αυτό το καταφέραμε γιατί πιστέψαμε στην Ευρώπη, δεν πιστέψαμε στις σειρήνες του εξτρεμισμού και του λαϊκισμού» είχε πει νωρίτερα στην ομιλία του ο πρωθυπουργός.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.