Σημαντικά Νέα

Δημοσκόπηση GPO στην Π. Κεντρικής Μακεδονίας: «Εξαφανίζεται» η ΔΗΜΑΡ- αδιαφορία για τις εκλογές ΟΤΑ

Χαμηλό είναι το ενδιαφέρον των πολιτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO για το Newpost.

Συγκεκριμένα, το 26,7% των πολιτών δηλώνει ότι ενδιαφέρεται «Πολύ» για τις  εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο, το 28,9% ενδιαφέρεται «Αρκετά», το 18,1% «Λίγο» και το 25,7% «Καθόλου».... 




Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, ενώ «εξαφανισμένη» είναι η Δημοκρατική Αριστερά. Αναλυτικά:
  • Στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές η ΝΔ πρηγείται με 24,8% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 21%, η Χρυσή Αυγή με 9,6%, το ΚΚΕ με 4,9% και το ΠΑΣΟΚ με 4,3%.
  • Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές η ΝΔ προηγείται με 21,8% και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 18,2%, η Χρυσή Αυγή με 9,1%, το ΚΚΕ με 5,1% και το ΠΑΣΟΚ με 4,1%.
Επίσης στην έρευνα καταγράφονται τα στοιχεία για τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Πρώτο πρόβλημα με μεγάλο ποσοστό 58,9% είναι η ανεργία και ακολουθεί το Οικονομικό/ Βοήθεια στους ασθενέστερους με ποσοστό 42,2%. Η Υγεία προβληματίζει το 13,6% των κατοίκων της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ υψηλό είναι και το ποσοστό στο 9,6% των πολιτών που προβληματίζονται για τους δρόμους και τα πεζοδρόμια της περιοχής τους.

Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.