Σημαντικά Νέα

ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ Ρωσία: Σκληρή επίθεση σε Ε.Ε. για προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας!

Την έκθεσή του για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση  έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών. Στην έκθεση του ρωσικού υπουργείου, η οποία αναφέρεται στα έτη 2012 και 2013 μέσω μιας ανεπίσημης μετάφρασης που δημοσιοποιήθηκε σήμερα στο διαδίκτυο.
Σε αυτή το ρωσικό ΥΠΕΞ κατηγορεί την ΕΕ για ενθάρρυνση και επιθετικής  προπαγάνδας υπέρ των ομοφυλοφίλων ...    
(επιθετική προπαγάνδα του ομοφυλοφιλικού έρωτα) ενώ αναφέρεται με ιδιαίτερα σκληρές λέξεις - τουλάχιστον για κρατικό έγγραφο- στην κατηγορία των ομοφυλόφιλων LGBT (lesbian, gay, bisexual, and transgender) αποκαλώντας τους ως αδελφές (queers)!
Πιο συγκεκριμένα στην έκθεση του το ρωσικό ΥΠΕΞ αναφέρει για την Ε.Ε.
«Η Ε.Ε. αλλά και τα κράτη μέλη της θεωρούν ως μια από τις προτεραιότητές τους την διάδοση των νεοφιλελεύθερων αξιών τους ως ένα παγκόσμιο τρόπο ζωής για όλα τα μέλη της παγκόσμιας κοινότητας. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα αποδεικτικό στοιχείο της επιθετικής τους προώθησης και διάδοσης των δικαιωμάτων των σεξουαλικών μειονοτήτων.
Προσπάθειες έχουν γίνει για να επιβληθεί σε άλλες χώρες ένας ξένος τρόπος ζωής αυτός των ομοφυλοφίλων και των γάμων του ιδίου φύλου ως μια φυσιολογική κατάσταση η ένα φυσιολογικό κοινωνιολογικό φαινόμενο το οποίο επιπλέον χρήζει κρατικής υποστήριξης.
Μια τέτοια προσέγγιση συναντά την αντίσταση όχι μόνο χωρών οι όποιες διατηρούν ένα παραδοσιακό τρόπο ζωής και αρχές που πηγάζουν από αυτόν, αλλά ακόμη και στις χώρες που υπήρχε σχετικά ένα καθεστώς ελευθερίας απέναντι στις αδελφές.
(but also in those countries which have always taken a liberal attitude towards queers).
Αρκεί να αναφέρουμε τις αντιδράσεις ενός μεγάλου μέρους της γαλλικής κοινωνίας στα σχέδια νομιμοποίησης των γάμων ομοφυλοφίλων σε αυτή τη χώρα».
Στην ίδια έκθεση αναφέρεται και η κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα και στις συλλήψεις των μελών της «Χρυσής Αυγής» περιγράφοντας την άνοδο του κόμματος μέσα στην ελληνική κοινωνία και προσθέτοντας πως η διακοπή της χρηματοδότησης του κόμματος έγινε έτσι ώστε η κυβέρνηση να περιορίσει τις δραστηριότητές του.
Διαβάστε την αναφορά του ρωσικού ΥΠΕΞ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην ΕΕ εδώ. (Το 4οέγγραφο κατά σειρά)    defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.