Σημαντικά Νέα

Διατηρούνται δύο υποκαταστήματα και δύο γραφεία ΙΚΑ στον Νομό Πέλλας



Συνάντηση με τη Διοίκηση

  του ΙΚΑ πραγματοποίησε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης αναφορικά με τη διάρθρωση των υπηρεσιών του ΙΚΑ στον νομό Πέλλας, ζητώντας να ενημερωθεί για την πορεία εξέλιξης του ζητήματος.

Ο κ. Σταμενίτη ενημερώθηκε από τη Διοίκηση του ΙΚΑ ότι βάσει του νέου οργανογράμματος διατηρούνται δύο υποκαταστήματα  ΙΚΑ στις πόλεις της Έδεσσας και των Γιαννιτσών και δύο γραφεία ΙΚΑ στις...   
πόλεις της Αριδαίας και της Σκύδρας. Σημειώθηκε μάλιστα ότι το νέο οργανόγραμμα είναι έτοιμο και απομένει η αποστολή του στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την τελική έγκριση.
Ο κ. Σταμενίτης αναφορικά με την εξέλιξη δήλωσε: « Είναι πολύ σημαντικό για το Νομό Πέλλας το γεγονός ότι διατηρούνται οι εν λόγω υπηρεσίες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, τη μείωση της ταλαιπωρίας τους αλλά και την οικονομική τους ελάφρυνση, καθώς οι ασφαλισμένοι δεν θα αναγκάζονται να μετακινούνται για διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους. Έγινε μια σημαντική προσπάθεια από όλους μας προκειμένου κανένας Δήμος του Νομού μας να μην στερηθεί των υπηρεσιών του ΙΚΑ, η οποία απέδωσε καρπούς, και νομίζω προκαλεί την ικανοποίηση όλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.