Σημαντικά Νέα

ΑΝΑTΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ... ΒΡΗΚΑΝ ΚΡΑΝΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ: 'ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ"

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση εντοπισμού οστών τεσσάρων ανθρώπων που βρήκαν οι γαλλικές αρχές στα νερά της Αντίμπ, στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Σε μόλις έξι μέτρα βάθος και μπροστά από πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, βρέθηκαν τα κρανία και τα οστά τεσσάρων ανθρώπων, δύο γυναικών και δύο ανδρών.

Το κρανίο ενός εκ....  
 των θυμάτων έφερε επιγραφή που ανέφερε «Θάνατος στους παιδόφιλους», ενώ και οι τέσσερις σύμφωνα με τις τοπικές αρχές υπολογίζεται ότι βρίσκονταν στη θάλασσα τα τελευταία δέκα χρόνια.

Η εξέταση Dna αποκάλυψε την ταυτότητα ενός από τους δύο άνδρες: πρόκειται για τον Στεφάν Χίρσον, ο οποίος εξαφανίστηκε το 1994 σε ηλικία 17 ετών και αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα.

Ο Χίρσον, τον οποίο οι γονείς του τον είχαν αναζητήσει με κάθε τρόπο, είχε απομακρυνθεί από το σπίτι του χωρίς χρήματα και χωρίς ταυτότητα. Είχε συναντήσει έναν φίλο, έπειτα έφυγε με σκοπό να μεταβεί σε κοντινή περιοχή και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

«Βρισκόμαστε μπροστά από ένα μυστήριο», δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας της Γκρας και ξεκίνησε έρευνα για τον δράστη που κατηγορείται ότι απήγαγε, δολοφόνησε και στη συνέχεια για να καλύψει τα ίχνη του πέταξε τα τέσσερα θύματά του στη θάλασσα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.