Σημαντικά Νέα

Για την Lady Gaga το Halloween δεν τελειώνει ποτέ...

Ακόμα μια εκκεντρική εμφάνιση για την παρουσίαση του νέου της άλμπουμ

Για την Lady Gaga το Halloween δεν τελειώνει ποτέ...Η εκκεντρική τραγουδίστρια την Δευτέρα κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ και για την προώθησή του εμφανίστηκε στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου «Saturday Night Live».

Εκεί μας χάρισε ακόμα μια φαντασμαγορική εμφάνιση που περισσότερο θύμιζε στολή για το Halloween...

Η Gaga εμφανίστηκε φορώντας μια περούκα ράστα και σπασμένα γυαλιά ενώ το χρώμα που τίμησε ιδιαιτέρως ήταν το μοβ, αφού ήταν το χρώμα που κυριάρχησε στο ταγιέρ της όπως και τα παπούτσια αλλά και τη τσάντα της...  
Την Κυριακή το βράδυ και ακριβώς τα μεσάνυχτα, παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο της άλμπουμ που ονομάζεται «Artpop» σε ένα πριβέ πάρτι που διοργανώθηκε στο Brooklyn Navy Yard της Νέας Υόρκης.

Εκεί φόρεσε αυτό που η ίδια ονόμασε «Volantis, το πρώτο ιπτάμενο φόρεμα» μια εξάγωνη κατασκευή με έλικες που την σήκωσαν από το έδαφος για μερικά δευτερόλεπτα.

Η Stefani Joanne Angelina Germanotta, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Lady Gaga, επιστρέφοντας στη... γη πήρε μέρος στο «ArtRave» όπου πόζαρε μπροστά στο γλυπτό του Jeff Koons που κοσμεί το εξώφυλλο του νέου της δίσκου αλλά και μαζί με την Μαρίνα Αμπράμοβιτς. 





















 



newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.