Σημαντικά Νέα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΕΚΟΣΑ

Αναβολή για τον Ιανουάριο δόθηκε απο το Μονομελές Δικαστήριο στην Έδεσσα, στην αίτηση από τους παραγωγούς για την λήψη ασφαλιστικών μέτρων. Σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε η αναβολή από την πρόεδρο της έδρας την οποία ζήτησε ο δικηγόρος....  
 υπεράσπησης της ΓΕΚΟΣΑ και η αγωνία των παραγωγών συνεχίζεται.


Η υπόθεση δικαίωσης (2010) από τα δικαστήρια έχει πάρει  πλέον το δρόμο της και μετά την αίτηση ασφαλιστικών από το δικαστήριο σε σύντομο χρονικό διάστημα ακολουθεί και η δίκη για το συνολικό αίτημα των παραγωγών. 

Παρά την αγωνία των παραγωγών και την πρόθεση να λυθεί το πρόβλημα ούτε η παλαιά είχε, αλλά ούτε και η νέα διοίκηση φαίνεται να έχει την προθεση να δώσει λύση στο δίκαιο αίτηαα τους!                                                                                                                                                                                                                         Εύλογα προκύπτει το ερώτημα, αν τελικώς η ΓΕΚΟΣΑ στηρίζει τα συμφέροντα των παραγωγών!!!!                                                                 
 Η αιτιολογία ότι είναι θέμα της προηγούμενης διοίκησης μόνο γέλωτα προκαλεί! Αν η νέα διοίκηση έχει την πρόθεση να σκύψει πάνω από τα  προβλήματα των αγροτών, ας αφήσουν τα μεγάλα λόγια και ας δόσουν λύσεις. Όλα τ' άλλα είναι για κατανάλωση και φθηνό παραγοντισμό.



ΚΑΘΡΕΦΤΗΣαλμωπιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.