Σημαντικά Νέα

Π. Κωστόπουλος: θα πληρώσω όλα μου τα χρέη - Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για χρέη στο Δημόσιο

Π. Κωστόπουλος: θα πληρώσω όλα μου τα χρέη - Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για χρέη στο Δημόσιο

- Οδηγείται στο αυτόφωρο για να πάρει προθεσμία
- Νωρίτερα ο Π. Κωστόπουλος οδηγήθηκε χωρίς χειροπέδες στα δικαστήρια
- Για χρέη στο ΙΚΑ και προς τρίτους ύψους σχεδόν 400.000 ευρώ η δίωξη σε βάρος του
- Υποστηρίζει πως έχει κάνει ρύθμιση για να πληρώσει τα χρέη
- Δικηγόρος Κωστόπουλου: "Ο πελάτης μου είναι ο μόνος έλληνας που πλήρωσε τα χρέη του αξιοποιώντας την προσωπική του περιουσία"

Στο αυτόφωρο οδηγείται ο Πέτρος Κωστόπουλος προκειμένου να πάρει προθεσμία....    
μετά την ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος που του ασκήθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα για χρέη ύψους 408.437,50 ευρώ.

Ο γνωστός παρουσιαστής και πρώημν εκδότης, οδηγήθηκε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων χωρίς χειροπέδες και συνοδευόμενος από την δικηγόρο του.

Ο παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του, αλλά στην ΓΑΔΑ όπου και παραδόθηκε για χρέη προς το Δημόσιο.







Ο Π. Κωστόπουλος μιλώντας με τους δημοσιογράφους είπε πως έχει κάνει ρύθμιση των χρεών του και πως προτίθεται να πληρώσει.

Δεν "βγήκε" σήμερα στην εκπομπή ο παρουσιαστής

Ο Π. Κωστόπουλος, όπως ήταν φυσικό, δεν εμφανίστηκε σήμερα στις οθόνες, δεν έκανε την εκπομπή όπως κάθε μέρα, στο πλατό εμφανίστηκε μόνο η σύζυγός του. 

Η Τζένη Μπαλατσινού πάντως δεν άφησε να εννοηθεί ότι συμβαίνει κάτι κακό, λέγοντας απλά ότι ο Π. Κωστόπουλος είχε μια δουλειά. 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους η δικηγόρος του Πέτρου Κωστόπουλου, Ιωάννα Καλαντάκη, είπε ότι ο κ. Κωστόπουλος, είναι ο μοναδικός Έλληνας που πλήρωσε τα χρέη του αξιοποιώντας την προσωπική του περιουσία. Εχει οφειλές προς το ΙΚΑ ύψους 190.000 ευρώ οι οποίες τρέχουν ακόμα και αυτή την περιόδο διότι, υπάλληλοι της εταιρείας δεν έχουν αποζημιωθεί και άρα τρέχουν οι εισφορές. Ο κ. Κωστόπουλος, δουλεύει σκληρά όπως και η σύζυγός του για να ζήσουν τα τρία ανήλικα παιδιά τους.
Π. Κωστόπουλος: θα πληρώσω όλα μου τα χρέη - Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για χρέη στο Δημόσιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.