Σημαντικά Νέα

Κασιδιάρης: Έχετε καταντήσει φερέφωνά σας την Δικαιοσύνη

Μεϊμαράκης: Αυτό είναι το μεγαλείο της Δημοκρατίας, να υβρίζουν ακόμα και αυτοί που θέλουν να καταλύσουν τη Δημοκρατία

Κασιδιάρης: Έχετε καταντήσει φερέφωνά σας την ΔικαιοσύνηΕπεισοδιακά εξελίχθηκε η συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέβηκε στο βήμα και μιλώντας σε έντονο ύφος καταφέρθηκε κατά του Αντώνη Σαμαρά, αλλά και του Ευ. Μεϊμαράκη, προκαλώντας αντιδράσεις.

Ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο για «σκευωρία» για την προφυλάκιση των Ν. Μιχαλολιάκου, Π. Λαγού και Χ. Παππά για σύσταση εγκληματικής..... οργάνωσης, ενώ μίλησε για παρέμβαση Σαμαρά στη Δικαιοσύνη.

Ταυτόχρονα αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του για να εξηγήσει ότι πρέπει να δοθεί άδεια στους προφυλακισμένους να ψηφίσουν και είπε ότι οι ανακριτές δίνουν άδεια στη «Βίκυ Σταμάτη να δει τον Άκη Τσοχατζόπουλο».

Μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Κασιδιάρης εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι παρενέβη στη δικαστική εξουσία, καθώς όπως ισχυρίστηκε, μέσω τηλεφώνου απαίτησε τη φυλάκιση βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου. «Έχετε καταντήσει φερέφωνό σας την ελληνική Δικαιοσύνη» είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας την επίθεση κατά της κυβέρνησης, δήλωσε ότι «έχει κάνει το Σύνταγμα κουρελόπανο» και χαρακτήρισε καταφανέστατα αντισυνταγματική την τροπολογία για την αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.
«Δεν υπάρχει νόμος σε αυτή τη χώρα, υπάρχουν μόνο εκπρόσωποι κομμάτων που υπηρετούν αντεθνικά συμφέροντα», δήλωσε ο κ. Κασιδιάρης.

Απαντώντας ο πρόεδρος της Βουλής Β. Μεϊμαράκης τόνισε: «Αυτό είναι το μεγαλείο της Δημοκρατίας, να υβρίζουν να λασπολογούν ακόμα και αυτοί που θέλουν να καταλύσουν τη Δημοκρατία.

Είτε ψηφίσουν 257, είτε 200 η πρόταση πρέπει να πάρει 151. Αυτό είπα και εξήγησα. Η πρόταση πρέπει να πάρει 151. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει πρόβλημα ακυρότητας για το αν θα ψηφίσουν οι τρεις ή όχι. Είτε ψηφίσουν 300, είτε 257, είτε 200 η πρόταση πρέπει να πάρει 151».

Τόνισε ακόμα: «Σύμφωνα με το νόμο και τον κανονισμό της Βουλής – και σε όποιον αρέσει - αρμόδιο όργανο είναι η εισαγγελία για το αν θα ψηφίσουν εκτός αν με προκαλείτε να παρανομήσω. Καταθέστε πρόταση αν θέλετε να υπάρχει τηλεδιάσκεψη, να μιλάει από εκεί που είναι ή να ψηφίζει».  newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.