Σημαντικά Νέα

Το 42% των Γάλλων δεν αποκλείει να ψηφίσει ακροδεξιά στις δημοτικές εκλογές

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε τη Δευτέρα η Ένωση Εβραίων Φοιτητών Γαλλίας (UEJF), το42% των Γάλλων δεν αποκλείουν να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές, μια λίστα που θα υποστηρίζει το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο (Front National), αν τους δοθεί μια τέτοια ευκαιρία στην πόλη τους.....   

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ 13 και 14 Νοεμβρίου 2013 σε δείγμα 1.003 άτομων από το Ινστιτούτο Polling Vox.
Σε ό,τι αφορά τους ψηφοφόρους του συντηρητικού κόμματος UMP, το 59% απαντάει ότι θα ψηφίσει υποψήφιους που πρόσκεινται στο κόμμα τους, ενώ μόνο 9% από τους ψηφοφόρους του σοσιαλιστικού κόμματος απάντησαν ότι θα στηρίξουν το δικό τους κόμμα.
Το 88% των Γάλλων απαντάει ότι ανάμεσα στους υποψηφίους που στηρίζει το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο υπάρχουν και αυτοί που κάνουν ρατσιστικές δηλώσεις, αλλά το 40% εξ αυτών θεωρεί ότι και στα άλλα κόμματα ισχύει το ίδιο.
Το 64% από τους συμπαθούντες του ακροδεξιού κόμματος δηλώνουν ότι δεν θα αλλάξουν την ψήφο τους επειδή κάποιοι υποψήφιοι κάνουν δηλώσεις εναντίον των μεταναστών ή εναντίον των Εβραίων.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της UEFJ Jonathan Hayoun δήλωσε πως «το Εθνικό Μέτωπο εξακολουθεί να διαβρώνει την κοινωνία με δηλώσεις που βαθαίνουν το μίσος, επενδύει στο φόβο και χρησιμοποιεί προκαταλήψεις».http://aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.