Σημαντικά Νέα

ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ... ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ...


Οι Αλβανοί των Σκοπίων εξακολουθούν να μην εκπροσωπούνται στους ‘λύκους’ της ειδικής μονάδας του σκοπιανού στρατού και σε πολλούς καίριους τομείς της άμυνας. Σύμφωνα με αναφορά της τηλεόρασης Άλσατ, οι Αλβανοί έχουν μηδενική παρουσία στις ειδικές δυνάμεις.....   

Η αναφερόμενη τηλεόραση- σημειώνει το δημοσίευμα- προσπάθησε να επικοινωνήσει για το θέμα αυτό στον υπουργό Άμυνας, Ταλάτ Τζαφέρι, αλλά δεν κατορθώθηκε.

Επικοινωνήσαμε με ένα από τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, τον , Blerim Ukallin, ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για πληροφορίες σχετικά με το θέμα.
Άλλες πηγές μας είπαν ότι οι ειδικές μονάδες «Λύκοι» και ‘Ρέιτζερ’ και ‘Σκόρπιονς’ δεν έχουν στις τάξεις κανέναν αλβανικής καταγωγής. Οι μονάδες αυτές θεωρούνται δομές ασφαλείας του κράτους και πληροφορίες δεν δίνονται για αυτές.

Οι ‘ειδικές μονάδες’ συγκροτήθηκαν κατά τη διάρκεια των ετών 1993-94 και η συνεχιζόμενη έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους Αλβανούς είναι η αιτία της απουσίας Αλβανών σε αυτές.

Επίσης, οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας ‘Τίγρεις’ παραμένουν κλειστές για τους Αλβανούς, σημειώνει το δημοσίευμα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.