Σημαντικά Νέα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ KIL158 ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ... ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!

Το πολεμικό πλοίο της Ρωσικής Ομοσπονδίας «KIL-158», το οποίο κατέπλευσε σήμερα στο λιμάνι της Αχαικής πρωτεύουσας πλέει στο Ιόνιο στο πλαίσιο ενίσχυσης των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Ρωσικής Ομοσπονδίας. Το πλήρωμα του πλοίου, το οποίο θα είναι αύριο το μεσημέρι στη 1 ανοικτό για να δεξιωθεί τις αρχές της πόλης, κατέθεσε πριν από λίγο στεφάνι στην πλατεία Μαρκάτου στο άγαλμα του Καποδίστρια, και στη συνέχεια, συνοδεία μουσικής, περιηγήθηκε στο κέντρο της πόλης.....    Αυτή τη στιγμή οι Ρώσοι δίνουν συναυλία με τα μουσικά τους σύνολα στην πλατεία Γεωργίου και θα κάνουν επίδειξη τεχνικής και χειρισμού όπλων.

Το Ρώσικο πλοίο έφτασε στην Πάτρα στα πλαίσια του ΧΙΙ Διεθνούς Κοινωνικού Φόρουμ "Ρώσικη Εβδομάδα στα Ιόνια Νησιά". Το φόρουμ διοργανώνουν ο Δήμος Πατρέων, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων, η διεθνής μη κυβερνητική οργάνωση "Παγκόσμια Ρωσική Λαϊκή Σύνοδος" και η Ιερά Μονή του Αγίου Δανιήλ της Μόσχας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.