Σημαντικά Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 16/10-17/10/2013

Επιδείνωση εξπρές με βροχές και καταιγίδες που θα είναι κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική Ελλάδα, θα επηρεάσει τη χώρα μας από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης ως και τις πρωινές, προμεσημβρινές ώρες της Πέμπτης. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πρόσκαιρη αισθητή πτώση, ενώ οι βοριάδες θα ενισχυθούν πάρα πολύ αγγίζοντας στα πελάγη και τα 7 ως και 8 μποφόρ. ....    

Πιο αναλυτικά :

- Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης και ως και τις βραδινές περίπου ώρες της ημέρας και προς τα ξημερώματα της Πέμπτης, θα εκδηλώνονται βροχές και καταιγίδες, στο Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Στερεά Ελλάδα (κυρίως τα δυτικά και κεντρικά της τμήματα), τη Πελοπόννησο και τα νησιά του ανατολικού, βορειοανατολικού Αιγαίου. Μικρή η πιθανότητα για λίγες βροχές στη Θεσσαλία κυρίως μετά το μεσημέρι και προς το απόγευμα. Πολλές και κατά τόπους ισχυρές οι βροχές στη δυτική Ελλάδα. Βροχή θα πέσει και στη πόλη της Θεσσαλονίκης κυρίως μετά το μεσημέρι ως και το βράδυ περίπου. Λίγες βροχές ίσως δεχτεί και η Αθήνα κυρίως τις βραδινές ώρες.

Τη Πέμπτη ο καιρός θα βελτιωθεί σε όλο το Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και τη Πελοπόννησο, θα επιδεινωθεί ωστόσο αισθητά από τα ξημερώματα της ίδιας μέρας ως και τις πρωινές, προμεσημβρινές ώρες, στη Θράκη, σε όλο το βορειοανατολικό, ανατολικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο. Στο ανατολικό, νοτιοανατολικό Αιγαίο, τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Η Κρήτη θα δεχτεί κάποιες βροχές τα ξημερώματα και προς τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Αισθητή βελτίωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι και μετά σε όλη την ανατολική Ελλάδα και το νότιο Αιγαίο.
http://greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.