Σημαντικά Νέα

Παραίτηση Βενιζέλου από ΠΑΣΟΚ!


ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ

Ραγδαίες εξελίξεις μετά την επιβεβαιωμένη δημοσκοπική καθίζηση του ΠΑΣΟΚ
«Ο Βαγγέλης δεν μπορέι να αντέξει την ιδέα ότι το ΠΑΣΟΚ, κάτω από την Ηγεσία του, θα πάρει εξευτελιστικά ποσοστά στις ευρωεκλογές και θα κινδυνεύσει να μην εκλέξει ευρωβουλευτή». ή φράση αυτή αποδίδεται από την εφημερίδα NEWSBOMB σε στενό συνεργάτη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, που έχει .....  
αντιληφθεί ΕΔΩ ΚΑΙ καιρό την κακή διάθεσή του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.
Τα δημοσκοπικά Ευρήματα ΔΕΝ αφήνουν το παραμικρό περιθώριο αισιοδοξίας, παρά τις «ενέσεις», που γίνονται από Συγκεκριμένα κέντρα ΓΙΑ να διατηρηθεί η κυβερνητική σταθερότητα.
Η τάση δείχνει περαιτέρω αποσυσπείρωση του ΠΑΣΟΚ, που μπορέι να επιταχυνθεί το επόμενο διάστημα με δεδομένη και την επιδείνωση των Οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών.
Τον υπονομεύουν ΓΑΠ-Σημίτης
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της NEWSBOMB, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος είναι απογοητευμένος από τις εξελίξεις. Διαπιστώνει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ελπίδες ανάκαμψης και ότι ο ίδιος υπονομεύεται τόσο από ΤΟΝ κ. Γιώργο Παπανδρέου και στελέχη ΤΟΥ ιστορικού ΠΑΣΟΚ όσο και από τον κ. Κώστα Σημίτη.
Έχει επίσης διαπιστώσει ότι ηγείται μιας κοινοβουλευτικής ομάδας, της οποίας το 1/3 κινείται αυτόνομα χωρίς να ΤΟΝ υπολογίζει. Υπάρχουν βουλευτές που έχουν προσωπικές στρατηγικές ΚΑΙ ΔΕΝ είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν κυβερνητικές επιλογές, που έχουν συμφωνηθεί ΑΠΟ τους Κ.Κ. Σαμαρά ΚΑΙ Βενιζέλο.
Βλέπει επίσης ότι ο κ. Αλέξης Τσίπρας τον έχει στοχοποιήσει για την υπόθεση των υποβρυχίων και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Είναι αποφασισμένος να «σηκώσει» το θέμα όλο Το προσεχές χρονικό διάστημα.
Την οριστικοποίηση των αποφάσεων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, επιτάχυνε η άρνηση του κ. Φώτη Κουβέλη να ανταποκριθεί στο ΚΑΛΕΣΜΑ συνεργασίας που του απηύθυνε.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της NEWSBOMBο κ. Βενιζέλος ΔΕΝ είναι διατεθειμένος να υποστεί έναν πολιτικό εξευτελισμό οδηγώντας το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.