Σημαντικά Νέα

Η Βοσνία εμπλέκει την ΕΠΟ σε σενάριο... πριμοδότησης


Η Βοσνία εμπλέκει την ΕΠΟ σε σενάριο... πριμοδότησης | onsports.gr

Ανοιχτή παραμένει η πρώτη θέση στον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας για την πρόκριση στο Μουντιάλ και στη Βοσνία γράφουν για... πριμοδότηση της Λιθουανίας από την ΕΠΟ για την κερδίσει.
Αυτό το σενάριο υποστηρίζει μια βοσνιακή ιστοσελίδα (bhdragons.com), αναφέροντας πως η Ομοσπονδία έχει υποσχεθεί πριμ στη Λιθουανία για να κόψει βαθμούς από τη Βοσνία την Τρίτη και να στείλει την Ελλάδα ως πρώτη κι απευθείας στα...  
 τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Επίσης, αναφέρει πως η ΕΠΟ έχει ήδη κάνει κάτι ανάλογο στο παιχνίδι του Σεπτεμβρίου της Βοσνίας με τη Σλοβακία, δίνοντας στους Σλοβάκους χρήματα για να νικήσουν. Και όντως στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια τον Σεπτέμβριο, η Σλοβακία είχε νικήσει, αποτέλεσμα που της έδινε ελπίδες πρόκρισης.
Από την ΕΠΟ δεν θέλησαν να δώσουν υπόσταση στα σενάρια με επίσημο σχόλιο, λέγοντας πως αυτή την περίοδο που λόγω κρίσης η Ομοσπονδία ψάχνει έσοδα για την κάλυψη των βασικών της αναγκών, κάποιοι γράφουν σενάρια πριμοδότησης.
Εξάλλου, η Βοσνία είναι το μεγάλο φαβορί στο ματς με τη Λιθουανία, καθώς το ματς δεν θα γίνει σε πλαστικό χλοοτάπητα όπως με την Ελλάδα. Παράλληλα, οι Λιθουανοί θα παραταχθούν με νεανική ομάδα, στο τελευταίο ματς τους στα προκριματικά. Οπότε το δημοσίευμα απλά ήθελε να δημιουργήσει εντυπώσεις...onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.