Σημαντικά Νέα

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!

Έρχεται: «Μπλόκο σε όσους χρωστούν φόρο ακινήτων». Δεν μπορείς να πουλήσεις το σπίτι σου εάν χρωστάς φόρο. Το κράτος ουσιαστικά έχει προσημειώσει το σπίτι σου αυτομάτως από τη στιγμή που οφείλεις ένα οποιοδήποτε ποσό. Βήμα βήμα αφαιρείται η ιδιοκτησία από τους Έλληνες. Μετά τις απολύσεις, μειώσεις μισθών και εισοδημάτων, απαξίωση της ακίνητης περιουσίας, επιβολή δυσβάστακτων φόρων ακόμα και στα....    άγονα αγροτεμάχια, πρόσθετα φορολογικά βάρη στα επαγγέλματα, π.χ. τέλος επιτηδεύματος ακόμα και σε άεργους, αφαιρούνται κομμάτι κομμάτι τα δικαιώματα που συνιστούν την ιδιοκτησία. Στόχος: να χάσουν οι Έλληνες τα σπίτια τους. Να γίνουν φτωχοί ενοικιαστές! Έρχεται: κατάργηση της ελάχιστης διάρκειας των εμπορικών μισθώσεων.

Όποιος νοικιάζει κατάστημα, επαγγελματικό χώρο, θα είναι εντελώς ακάλυπτος, αφού ο ιδιοκτήτης θα μπορεί να μην ανανεώσει τη σύμβαση και να κάνει έξωση ανά πάσα στιγμή στον ελεύθερο επαγγελματία, τον έμπορο και το βιοτέχνη με συνοπτικές διαδικασίες. Ανάπτυξη ανεργίας και χρεών Η ανεργία στο 27,9%, από 24,6% πέρσι τον Ιούνιο, 61,5% στους νέους κάτω των 25 ετών!: «Τα θλιβερά πρωτεία της υψηλότερης ανεργίας στην Ευρώπη συνεχίζει να κατέχει η Ελλάδα, σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά στοιχεία που παρουσίασε χθες η Στατιστική Υπηρεσία της Ε.Ε. (Eurostat).» Και η πρόβλεψη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ; 34% η ανεργία το 2016!

Δεν υπολογιζονται οι επερχομενες απολυσεις των δημοσιων υπαλληλων κλπ.μεχρι το τελος του ετους. «Σημαντική επιδείνωση των συνθηκών εργασίας στην Ελλάδα των δύο τελευταίων χρόνων… καταδεικνύει έρευνα της Adecco Ελλάδας.» «Λουκέτο έβαλαν 1.227 βιοτεχνικές επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη εντός του εννεαμήνου Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου… Η ζοφερή αυτή εικόνα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την απασχόληση προκύπτουν από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης…

Ο παραπάνω αριθμός μεταφράζεται σε 4,5 “λουκέτα” καθημερινά…» «Επιδείνωση παρουσίασε, σύμφωνα με την έκθεση της Markit, ο δείκτης μεταποιητικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, τον Σεπτέμβριο, ο οποίος διαμορφώθηκε στο 47,5 από 48,7 τον Αύγουστο, επίδοση που ήταν και ρεκόρ 44 μηνών. Όταν ο δείκτης ΡΜΙ βρίσκεται κάτω από το 50, η οικονομία βρίσκεται σε ύφεση.» «510.000.000 ευρώ οφείλουν οι αγρότες στον ΟΓΑ… Το 2014 θα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, κατ’ αρχάς εξ αιτίας της μειωμένης χρηματοδότησης των Ταμείων, κατά 1,8 δισ. ευρώ, από τον κρατικό προϋπολογισμό… γεγονός το οποίο οδηγεί σε αναπόφευκτες μειώσεις των παροχών.»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.