Σημαντικά Νέα

ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΤΑ ... ΦΡΥΔΙΑ... ΤΗΣ Η ΜΕΝΕΓΩ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..." ΜΟΝΟ 1.400 ΕΥΡΩ;;; ΚΑΘΑΡΑ;;;"

ΟΥΤΕ ΓΙΑ "ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ" ΔΕ ΤΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝΗΣ, ΑΦΟΥ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ, ΤΙΣ "ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ"... ΑΛΛΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ (ΑΣΕ, ΠΟΥ ΙΚΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ "ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ" ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ). Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΑ!
Ο Απόστολος μίλησε για την οικονομική κρίση, που τον οδήγησε στο να επιτρέψει στο πατρικό του, την εντεκάχρονη κόρη του, την ηλικία του ....    και τη ζωή που κάνει στον τόπο του!

Η Ελένη αυθόρμητα τον ρώτησε πόσα παίρνει ως Δήμαρχος και ο Απόστολος δίχως κανένα δισταγμό της πάντησε: «1.400 ευρώ». Η δε Ελένη απόρησε: «Καθαρά;» και ο Δήμαρχος Στυλίδας γέλασε:» «Καθαρά. Ναι καθαρά... Κοιτάς να μειώσεις τα έξοδά σου όσο μπορείς, γι' αυτό μένω με τους δικούς μου και το απολαμβάνω. Απολαμβάνω την φροντίδα της μάνας μου»!

 Μάλιστα η παρουσιάστρια δεν δίστασε να τον ρωτήσει πόσο χρονών είναι και ο Απόστολος απάντησε «47 είμαι. Είμαι γεννημένος το 67». Ε, η Ελένη που είναι καλή στα μαθηματικά του είπε: «Δεν τα λες καλά... είσαι του '67 και είσαι 47;», της απάντησε «46 είμαι» και γέλασαν! Ο Δήμαρχος είπε πως είναι ήρεμος και τώρα πια δεν θέλει να... «χαστουκίσει» την ζωή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.