Σημαντικά Νέα

Μεταθέσεις προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Για μία ακόμη φορά παρατηρείται το φαινόμενο της καθυστέρησης:

α) Της κοινοποίησης των μεταθέσεων και της έμμεσης πίεσης στους συναδέλφους να αποδέχονται την μη λήψη οδοιπορικών για την εκτέλεσή τους και

β) Της πραγματοποίησης της Β’ και Γ’ φάσης των τακτικών συμβουλίων μεταθέσεων δημιουργώντας τεράστια ανασφάλεια και σοβαρά οικογενειακά προβλήματα....    στους συναδέλφους (έναρξη σχολικής περιόδου κτλ).

Θεωρούμε ότι η παραπάνω πρακτική εντάσσεται σε σχέδιο αποσταθεροποίησης του ΠΔ 33/2009 όπως αυτό τροποποιήθηκε με το ΠΔ 97/2012 περί «Μεταθέσεων - Αποσπάσεων - Μετακινήσεων του προσωπικού Λιμενικού Σώματος στο εσωτερικό και στο εξωτερικό», προκειμένου να τεθεί εν αμφιβόλω η αποτελεσματικότητά τους και η ικανότητα που παρέχουν στην υλοποίηση μεταθέσεων με γνώμονα τόσο τις υπηρεσιακές ανάγκες όσο και την προστασία των στελεχών του Σώματος.

Για μία ακόμη φορά δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέψει με δόλιο τρόπο, τις δικές του ευθύνες σε αποτυχία του συστήματος μεταθέσεων.

Ο καθορισμός αντικειμενικών κριτηρίων στις μεταθέσεις των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αποτέλεσε και αποτελεί για μας ως συνδικαλιστικό κίνημα, κορυφαία στρατηγική επιλογή και ως τέτοια θα την υπερασπιστούμε μέχρι τέλους.

Αναδημοσίευση από ΝΕΑ ΠΛΕΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.