Σημαντικά Νέα

Ελλάδα-Λετονία: Σαλπάρει απ' το Λιμάνι… για Βραζιλία


Ελλάδα-Λετονία: Σαλπάρει απ' το Λιμάνι… για Βραζιλία | onsports.gr

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου - και… Σλοβακίας θέλουσας - χωρίς… συγκάτοικο την Βοσνία, θα υποδεχθεί η Εθνική Ελλάδας την Λετονία στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» υποδέχεται στον Πειραιά, το βράδυ της Τρίτης (10/9) στις 21:45 (Onsports, Mega, OTE Sport) την ομάδα του Μάριαν Πάχαρς και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του, στις υποχρεώσεις του ....  
Σεπτεμβρίου στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα διατηρήσει… ολοζώντανες τις ελπίδες για απ’ ευθείας πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Η Εθνική βρίσκεται στην κορυφή του 7ου ομίλου με 16 βαθμούς, όσους έχει και η Βοσνία, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σλοβακία (12 π.), η οποία πριν από λίγες μέρες έφυγε με το «διπλό» από την Ζένιτσα και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για την δεύτερη θέση.
Στόχος η πίεση…
Η εικόνα που είχε η ελληνική ομάδα στο πρώτο ημίχρονο με το Λιχτενστάιν προβλημάτισε τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του, στην προπόνηση της Δευτέρας να μπουν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και να πιέσουν από την αρχή ψηλά στην άμυνα της Λετονίας.
Απών από την αναμέτρηση της Τρίτης (10/9) είναι ο Χοσέ Χολέμπας για την Εθνική, μια και αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με το Λιχτενστάιν, ενώ επιστρέφουν οι Σαλπιγγίδης και Σαμαράς που εξέτισαν.
Χωρίς δύο η Λετονία
Η αποστολή της Λετονίας έρχεται στην Ελλάδα μετά τη νίκη 2-1 επί της Λιθουανίας την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο, θα παρουσιαστεί με δύο απουσίες, καθώς ο Άρτιομς Ρούντνες και ο Βαλέρις Σαμπάλα είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.