Σημαντικά Νέα

Εύχομαι και ελπίζω να είναι όλα όπως φαίνονται εναντίον της Χ.Α. Γιατί αλλιώς…

xrisi_aygi-xitirio
Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει τον κόσμο ότι δεν τίθεται θέμα εκλογών, η νομιμότητα και η δικαιοσύνη θα κυριαρχήσουν στην χώρα. Μέχρι εδώ καλά όλα αυτά καθώς και η απόφαση της κυβέρνησης για την σύλληψη των μελών της ...  
εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή βάση των στοιχείων που έχουν προσκομιστεί στην δικαιοσύνη.
του Κώστα Βουκελάτου
voukelatosΕίναι η εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην μέση η οποία εξέτασε τις δικογραφίες που αφορούν την δράση της Χ.Α. και δε χωράει αμφισβήτηση για την απόφαση των συλλήψεων, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ασχολήθηκαν ότι καλύτερο υπάρχει σε εισαγγελικούς λειτουργούς για να βγει η όποια διάταξη και να ασκηθούν οι ποινικές διώξεις βουλευτών και μελών.
Οφείλουμε να πούμε ένα Μπράβο στο Σαμαρά, στο Δένδια, και στον Αθανασίου για την εξάρθρωση μιας εγκληματικής οργάνωσης που είχε βουλευτική ασυλία αλλά να μην ξεχνάμε ότι η αναλγησία και η απραξία κράτησε ενάμιση χρόνο.
Το 1992 θυμίζω όταν παραιτήθηκαν ομαδικά βουλευτές για την υπόθεση Τσοβόλα στην Β΄ Αθήνας, έγιναν επαναληπτικές εκλογές στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια και η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη δηλαδή άλλες εποχές έχασε την περιφέρεια.
Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε μόνο μία Περιφέρεια, έχουμε τουλάχιστον 17 περιφέρειες στις οποίες έχει εκλέξει βουλευτή η Χ.Α. και θα πρέπει να προκηρυχτούν εκλογές: Α΄ Αθηνών, Β΄ Αθηνών, Α΄ Πειραιώς, Β΄ Πειραιώς, Υπόλοιπο Αττικής, Α΄ Θεσσαλονίκης, Β΄ Θεσσαλονίκης, Λάρισα, Μαγνησίας, Σερρών, Κορινθίας, Μεσσηνία, Εύβοια, Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας και Φθιώτιδα.
Πανηγυρίζεις όταν κερδίζεις μια μάχη αλλά εάν δεν πάρεις τα μέτρα σου μπορείς να χάσεις ένα ολόκληρο πόλεμο και το λέω αυτό γιατί η προκήρυξη εκλογών σε αυτές τις περιφέρειες εάν και εφόσον παραιτηθούν οι βουλευτές της Χ.Α. είναι αμφιβόλου αποτελέσματος και με τις παρούσες συνθήκες δεν ξέρεις εάν θα είναι πρώτο κόμμα η Νεά Δημοκρατία του Σαμαρά η ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα.
Καινούργιες περιπέτειες για την Ελλάδα και τους έλληνες μαζί με τα νέα μέτρα που έρχονται και θα ανακοινωθούν άμεσα, στα οποία δεν έχουμε δώσει αρκετή σημασία γιατί μας έχει παραπλανήσει το άρτος και θέαμα που μας προσφέρει η κυβέρνηση και θα συντελεστεί ακόμα ένα έγκλημα εναντίον των οικογενειών μας.
Εύχομαι και ελπίζω να είναι όλα όπως φαίνονται εναντίον της Χ.Α. γιατί έτσι και έχει γίνει ένα λάθος από βιασύνη για να αποδοθεί δικαιοσύνη ποιος μας σώζει όλους μας.
freepen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.