Σημαντικά Νέα

Την επιτάχυνση των διαδικασιών ώστε το χιονοδρομικό να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα τη φετινή χειμερινή περίοδο ζήτησε ο Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης.

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ. Δούνη πραγματοποίησε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης αναφορικά με το ζήτημα της λειτουργίας τους χιονοδρομικού κέντρου Βόρας – Καϊμακτσαλαν.
Ο κ. Σταμενίτης ενημερώθηκε για το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης των διαγωνισμών επισκευής και συντήρησης των υπαρχουσών εγκαταστάσεων και ανάθεσης λειτουργίας του χιονοδρομικού, σημειώνοντας παράλληλα  ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος κα οποιεσδήποτε ενέργειες θα πρέπει να γίνουν στο σωστό χρόνο ώστε νη μην παρουσιαστούν φέτος φαινόμενα υπολειτουργίας του χιονοδρομικού....   

Σύμφωνα με τον κ. Δούνη οι διαγωνισμοί συντήρησης και επισκευής, κόστους 450.000 ευρώ, το οποίο θα επωμιστεί η ΕΤΑΔ, θα ξεκινήσουν άμεσα.

Ο Βουλευτής σχετικά με το ζήτημα δήλωσε τα εξής: «Πρέπει από πλευράς της ΕΤΑΔ να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες  ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και το χιονοδρομικό να είναι σε θέση να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα τη νέα χειμερινή περίοδο. Η καθυστέρηση παράδοσης – παραλαβής του έργου από την Περιφέρεια στην ΕΤΑΔ καθώς και η καθυστέρηση έγκρισης των διαγωνισμών από την ΕΤΑΔ είναι δύο σημεία καμπής στην προσπάθεια για να λειτουργήσει το χιονοδρομικό. Ευελπιστούμε ότι τελικά οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν στο σωστό χρόνο. Είναι αναμφίβολο ότι η εύρυθμη λειτουργία του χιονοδρομικού μόνο οφέλη μπορεί να προσφέρει στην τοπική οικονομία και στον τουρισμό και κατ’ επέκταση στους κατοίκους της περιοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.