Σημαντικά Νέα

Ι. Τζαμτζής «Να συνεχίσει τη Λειτουργία του το Τάγμα Εθνοφυλακής Αριδαίας»



Την συνέχιση της λειτουργίας του Τάγματος Εθνοφυλακής Αριδαίας ζητάει ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής στην αναφορά που κατέθεσε προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αβραμόπουλο Δημήτρη.
Ο κ. Τζαμτζής τονίζει στον αρμόδιο Υπουργό την αναγκαιότητα συνέχισης της λειτουργίας του Τάγματος Εθνοφυλακής Αριδαίας για εθνικούς αλλά και λόγους σημειολογίας.
Ο κ. Τζαμτζής μαζί με το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αριδαίας στην αναφορά που κατέθεσε στον κ. Αβραμόπουλο αναφέρει τα εξής:  ...   


«Κύριε Υπουργέ,
 Τις τελευταίες μέρες ο Δήμος Αριδαίας και όλοι μας  πληροφορηθήκαμε  την πρόθεση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να κλείσει το τάγμα Εθνοφυλακής Αριδαίας.
  Το Τάγμα Εθνοφυλακής Αριδαίας λειτουργεί 63 χρόνια σε μια ευαίσθητη ακριτική περιοχή με μεγάλη τοποστρατηγική και εθνική σημασία. Δεν υπάρχει άλλη στρατιωτική μονάδα στην περιοχή και προσφέρει αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στους  κατοίκους της περιοχής, η οποία βρίσκεται ελάχιστα χιλιόμετρα από την γειτονική χώρα τα Σκόπια και αποτελεί πέρασμα για πολλούς λαθρομετανάστες.
 Το επικείμενο κλείσιμο του Τάγματος θα είναι μια καταστροφική επιλογή, γιατί το Τάγμα αποτελεί για την κοινωνία της Αλμωπίας ένα ιστορικό σύμβολο και παρέχει το αίσθημα εθνικής ασφάλειας.

Κύριε Υπουργέ,
Η συνέχιση της λειτουργίας του Τάγματος Εθνοφυλακής Αριδαίας επιβάλλεται αν ληφθούν υπόψη τόσο η ιδιαιτερότητα της περιοχής, απομονωμένη και ακριτική, όσο και οι εθνικοί λόγοι.

Για το θέμα αυτό σας επισυνάπτω σχετικό ψήφισμα του Δήμου Αλμωπίας. 


Είμαι βέβαιος ότι θα σας απασχολήσει άμεσα το θέμα και θα δώσετε λύση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.